Recenzie Regal Pan Pizza Constanța

Recenzie Pizza Regal Pan Constanta (1)

Văzând că tocmai ce a intrat în joc pe plan local și Regal Pan pizza, am zis să le fac o rapidă recenzie aseară. Am comandat o pizza Quattro Formaggi și una numită “Când nu știi cu ce” (mărimea mare, 36 cm).

Regal Pan este o pizzărie cu sediul pe Strada Griviței nr. 34, n-are oferte tip 1+1 și are pizza făcută pe vatră (pe cuptor cu lemne). Deși sunt nou apăruți, spun că au experiență de peste 10 ani în domeniu.

Am început comanda cu stângul, căci numărul lor de Vodafone m-a lansat fix în căsuța lor vocală. Am încercat la numărul de Orange și am intrat pe fir cu o domnișoară ce mi-a luat datele. Nu mi-a cerut și numărul de telefon, dar uite că m-a găsit șoferul. N-a durat prea mult până când să ajungă la ușa mea.

Recenzie Pizza Regal Pan Constanta (2)

Cutia e simplă, simpatică. Una din cele două era totuși cam umedă pe spate și mi-ar fi plăcut de asemenea dacă era un pic mai caldă pizza sosită. Pe mine, la gust nu m-a dat pe spate neapărat, dar am simțit-o a fi un pic mai altfel față de alte produse de la alți “livratori” locali. Blatul este foarte pufos și moale, ca o cocă proaspătă. Maică-mea și Mosa au zis că le-a plăcut foarte mult ambele sortimente. Chiar și de dimineață au repetat asta. Drept urmare, o cataloghez ca bună pentru unele gusturi.

Cum îmi plac ouăle ochiuri făcute tari, cam așa îmi place și pizza: mai dură, puțin mai “crocantă” chiar. Quattro Formaggi de la Regal Pan n-a întrecut-o la gust pe Due Formaggi con Pancetta de la Pepe Verde, de exemplu. Dar repet, gusturile sunt variate.

Rămâne probabil să mai testez de la ei câteceva și să văd care sortiment de la aceștia este cu adevărat pe gustul meu total. Cine știe, poate o să și câștig niște pizza moca prin concursul lor. Comanda minimă pentru Constanța este de 30 de lei iar mărimea pizzei disponibilă este mare (36 cm), foarte mare (45 cm) și mai nou mică (28 cm) – la un preț mediu de 10 lei.

Recenzie Pizza Regal Pan Constanta (3)

Recenzie Pizza Regal Pan Constanta (4)

p.s. Mi-a amintit puțin de Jerry’s Pizza, adică un gust cam necopt total.

Citește și: Recenzie Pepe Verde | Recenzie PizzaIn | Recenzie Jerry’s Pizza | Recenzie Extrablatt | Recenzie San Marco | Recenzie Pizza Delicious | Recenzie DaStefano | Recenzie pizza Max și pizza Everest | Recenzie Cin-Cin

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.