Recenzie PizzaIn Constanța

      No Comments on Recenzie PizzaIn Constanța

PizzaIn Constanta 2015 (1)

Știu, am zis că nu mai arunc banii pe Pizza, dar…e Pizza! Iar eu sunt pofticios… Plus că pot să cumpăr îndeajuns de multă pizza ca să nu mă mai car cu alte mâncăruri la muncă și să mai dau și acolo în jur de 15 lei pe zi, sau mai mult dacă gătesc eu ceva ce oricum nu durează.

Pe cei de la PizzaIn i-am tot văzut pe un panou publicitar pe lângă Maritimo. Am zis să le dau o șansă. Deși se promovează prin Nord, ei au sediul undeva prin Sud, undeva de-a lungul șoselei Mangaliei.

Am sunat și am vorbit cu cineva despre comanda mea. Persoana de la telefon mi-a părut amabilă. Am comandat două pizza dar era ofertă de 1+1 așa că am mai primit două. N-am mai vrut să comand de la Sabroso, de exemplu, din cauza timpului mare de Livrare. N-am scăpat de asta nici acum. Cei de la PizzaIn au livrat comanda (în Tomis Nord) în 56 de minute, întrecându-i pe cei de la Sabroso ce indiferent de zonă, îți livrează comanda în 50 de minute.


PizzaIn Constanta 2015 (2)

Mi-a plăcut din start cutia personalizată. Mulți “profesioniști” îți aduc pizza în cutii standard și nu prea dă bine. Aici au o bilă albă de la mine.

PizzaIn Constanta 2015 (3)

Ia uitați-vă la poza asta! Cum e? Ehee! Singur acasă, cu 4 pizza. Nebunie! Repet, nu mănânc eu așa mult, că n-am cum, dar păstrez și pentru muncă. M-a întărâtat și serialul Hannibal, căci de fiecare dată când mă uit la el…mi se face foame. Nu contează că ăia mănâncă ficăței de oameni…tot arată bine. Mi-am luat Quattro Stagioni (desigur) iar apoi cea gratis a fost Rustica. A doua pizza aleasă a fost Capricciosa iar cea gratis Diavola. Nu mulți fac Diavola bună și nici PizzaIn n-a reușit s-o facă așa picantă și “sălbatică” cum trebuie. Cel mai mult de la ei mi-a plăcut Quattro parcă. Rustica aia m-a mirat cu roșiile peste, dar asta ține de gustul meu. Eu nici shaworma nu mănânc cu roșii.

PizzaIn Constanta 2015 (4)

PizzaIn Constanta 2015 (5)

PizzaIn îți oferă o pizza pe un blat subțire, crocant pe alocuri. Mie îmi convine asta. Ingredientele erau “legate” bine iar gustul era destul de bun. Nu minunat dar gustos. Aș putea s-o recomand oricui, însă mai sunt câteva probleme de discutat.

Prima problemă apărută a fost fix timpul de livrare, ce mi-a răcit pizza. Nu mai era caldă. Iar să reîncălzești la microunde…mai mult strică. Cu toate astea, fiind făcută bine, a avut un gust bun, chiar și fără sos sau ketchup. Ba chiar am văzut că se folosesc și salamuri diferite, detaliu care bănuiesc că-i bun. A doua problemă a fost prețul pe bon. Eu am comandat două pizza. Una la 26 de lei și una la 24 de lei. La fiecare din ele, știm că primești prin oferta 1+1 o pizza de valoare egală sau de valoare mai mică. Ideea e că eu am stabilit un cost de 50 de lei pe Comandă. Pe bon mi-au trecut a doua pizza gratuită ca pizza primară comandată. Deci în loc să-mi calculeze 26 și 24 de lei, mi-au calculat 26 și 26 de lei. Not cool. Uite așa a rămas băiatul de la livrare fără bacșiș. Apropo, la telefon nici nu mi-au menționat ceva de oferta 1+1, a trebuit să zic eu ceva. Cred că ei îmi dădeau automat aceeași pizza în plus dar acest “cred că” e riscant.

Concluzie: Dacă livrează mai repede, ca să ai pizza caldă, recomand PizzaIn! Chiar e bună iar comanda minimă în oraș este de 30 de lei. O recomand mai ales pentru oferta 1+1 de care multe pizzării locale de renume se feresc.

p.s. La banii dați, am primit și un voucher de 10 lei, pe care îl pot folosi la o comandă viitoare, dar și un voucher cu care îmi pot alege gratuit un desert la o comandă de minim 30 de lei (Clătite, Salam de biscuiți sau Cremă de zahăr ars). Deci încă o bilă albă și pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.