RAR introduce verificarea gratuită a istoricului mașinii tale!

Hai să încep și eu ca în reclame. V-ați săturat să plătiți bani unora și altora pentru verificarea mașinii pe care doriți s-o achiziționați? Ei bine acum se poate și fără, prin sprijinul RAR!

Da da! Este o informație cât se poate de oficială, proaspăt scoasă de pe website-ul oficial al Registrului Auto Român. RAR introduce funcția de căutare online a istoricului vehiculului. E cât se poate de simplu și primești informația într-un minut! Și da, e GRATUIT!

Cum se face?

Intri pe site-ul RAR și accesezi secțiunea de Istoric Vehicul. Aici introduci doar e-mail-ul tău și Seria de Caroserie sau Seria de Șasiu a mașinii pe care dorești s-o verifici. Eu am introdus Numărul de Identificare din a doua pagină a cărții de identitate a mașini, număr de tipul JHRRL32420B087324.

Imediat primești cod de securitate, îl adaugi în formular și validezi. Vei primi un pdf pe e-mail cu Istoricul Vehiculului. Foarte tare! Atenție! În formularul completat o să apară o informație care menționează unul din două lucruri: Dacă vehiculul ESTE sau NU este semnalizat cu daune. Daca NU este, ai putea să crezi asta sau nu și aia e. Daca ESTE, ca să aflii informații despre, te va costa 35 de lei. Un tarif pe care îl dădeai poate undeva online ca să aflii același Istoric plus faptul că nu este semnalizat cu daune…

p.s. Iar dacă e lovită, Doamne-ajută să te prinzi ce zice documentul…

Atât. Simplu și la obiect. Folosiți-l și voi!

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.