Promoții de luat în seamă la ceasuri, pe WatchShop

Despre comenzi pe WatchShop.ro v-am mai vorbit cândva de mult și m-am declarat foarte mulțumit. La peste 3 ani de la prima mea achiziție de pe acest website, am revenit cu o nouă comandă, de data asta un upgrade serios de la Casio-ul meu banal de aproximativ 150 de lei.

Am mers pe marca Police și pe modelul Urban Style Peckham, un stil elegant-sport ce mă definește. L-am prins fix pe ultimul din ofertă și totul m-a costat 447 de lei, reducere de la 745 de lei. Pe verificatelea, nu este o reducere de tip Black Friday de duzină. Cu o zi înainte de comandă, am căutat același model în online, prin magazinele din Constanța și am mers și la fața locului într-unul din aceste magazine. Costa 709 lei! Așadar, am făcut o afacere bună! Următoarea achiziție vreau să fie ceva sport, ceva de genul acestui ceas, să port ceva cu plăcere la alergare. De ce nu, poate un Garmin pe viitor, ca să-l sincronizez cu o aplicație de mobil, pe care o folosesc în timpul alergării.

Primele impresii despre noul meu Police sunt bune. E un ceas solid, ce îmi vine perfect pe încheietură și ce imediat a fost observat de către persoanele din jurul meu. Din păcate i-am aruncat o chestiuță mică din plastic ce nu știam că-i vitală pentru a-mi bloca mecanismul de rotire a limbiilor, pentru setarea tuturor afișajelor. Fără el îmi pot selecta ora și minutul plus ziua lunii, însă nu și ora din zi, care îmi influențează afișarea corectă a zilei lunii. Îmi rămâne deci să-l pun pe stand-by într-o zi, ca să-l aliniez băbește cu ora precisă din zi. Nu știu dacă înțelegeți ce zic, dar dacă găsiți o prindere minusculă din plastic pe butonul de rotire, să n-o aruncați! M-a incomodat într-o zi puțin partea metalică din spate ce s-a înfipt în pielea mea parcă, dar doar am repoziționat ceasul mai bine pe încheietură și am scăpat de asta. Ceasurile de pe acest website sunt originale și ambalajul este și el pe măsura renumelui mărcii. Livrarea s-a efectuat fără probleme și exact în ziua în care am dorit și la locația pe care am dorit-o. Site-ul îți oferă și vouchere diverse, ce se aplică însă la produse ce nu se află deja într-o Promoție.

Ceasul sport despre care vă spuneam costă 375 lei aproximativ, redus de la 1067 lei. Nu credeți că se poate așa ceva? Ia uitați-vă voi prin magazinele fizice de prin orașul vostru și mai vorbim… Spor la shopping!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.