::: Programul Credit pentru Primul Apartament cu 2 Camere

A costat 55.000 de euro. Dar imprumutul a fost de 51.500 de euro. Avansul de 3000 de euro. Plata lunara la banca este de 300 de euro. Apropo, mai este cineva enervat de euro si dolar intr-o tara in care moneda este LEU…sau hai, RON ?

Asa…deci tinerii, care evident au castigat la Loto, au venit de acasa cu 3000 de euro pentru avans. Acestia au mai dat inca 3500 de euro pentru a-si permite casa de 55.000 de euro din…Colentina. Cu 55.000 de euro imi faceam o casa frumoasa la Paris, dar…cu cine sa vorbesti chestiile astea? Asa…deci au venit cu 6500 de euro. Lunar dau 300 de euro, deci va trebui sa aiba bani si pentru asta. Casa probabil ca nu vine mobilata sau zugravita pe placul lor, deci inca virgula masii cateva mii de euro date si pe asta. Plata se face pe…30 de ani. Mda, suna logic, in 30 de ani traiesti aceasi zi intr-o rutina perfecta, nimic nu-ti poate schimba situatia financiara si drept urmare ritmul de plata la banca pentru o casa care de fapt nu prea e a ta din atatea motive. Eram ironic, dar de multe ori e tragic, caci unii oameni chiar traiesc o astfel de viata de roboti indatorati.

Deci, ma repet, programul Prima Casa este o mare porcarie. Nu este pentru tineri, nu este ieftin, nu este nimic bun. Cred ca singurul lucru care ne-ar mai salva de atata incompetenta este Magia Neagra sau ceva de genul.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.