Probabil cel mai important anunț vizavi de ziua de alegeri de mâine!

Mâine este o zi importantă! Pentru întreaga țară, pentru orașul tău, pentru comunitatea din jurul tău. Mâine avem o singură sarcină importantă și dacă nu o îndeplinim, rămânem pur și simplu pe dinafară…

Vorbesc desigur despre…alcool. Mâine, 27 Septembrie 2020, au loc alegerile locale. Pe parcursul zilei vom fi trecuți prin varii teste de dramă și puncte culminante! Ar fi inuman să faci asta fără alcool! Așadar, aveți mare grijă! Acesta este probabil cel mai important anunț din 2020 vizavi de Alegeri! Magazinele de cartier NU vă vor vinde ALCOOL între orele 7:00 și 21:00 pe o rază de 500 de metri de secțiile de votare. Știu. E dură Legea, dar este Lege!

Așadar, dragii mei consumatori, făceți-vă astăzi plinul! Gândiți-vă cu un cap limpede azi pentru ziua de mâine…ca să nu aveți capul limpede în ziua de mâine, când favoritul vostru va fi la limita câștigului sau necâștigător cu totul! Sau…să nu rămânem pe uscat când vom sărbătorii. Haide să acționăm de azi, pentru un mâine mai beat… Mai bun, pardon. Ieși la…magazin!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.