Primăriei Constanța îi arde de proiecte stupide

foto via cugetliber.ro

Astăzi, 10 Octombrie 2017, pe ordinea de zi în Primărie se va discuta despre două proiecte. Primul, ca un fel de paravan, vorbește despre reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța. Cine știe ce mini-tun mai e și aici… Al doilea proiect, este unul ciudat. Se dorește construirea unui parc de…miniaturi.

Proiectul se numește “Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage – Miniature Park” și azi se va discuta despre câți bani dăm noi constănțenii pentru asta. Nu cumva aveam deja niște parcuri prin oraș ce încă nu-s reparate sau reabilitate? Mă întreb și eu… Făgădău ăsta chiar nu are un buton de Off? Umblă vorba că acest parc în miniatură va fi amplasat în parcul Tăbăcărie și va cuprinde monumente locale (și nu numai) în miniatură. Asta va crește interesul turiștilor (inclusiv străini) pentru rahatul ăsta de municipiu distrus de corupție.

Tot azi, vă dădeam share pe pagina mea, Constanța Link, la știrea asta. Alte investiții în plan, cu repetiție. Milioane de lei pentru niște beculețe colorate și alea închiriate. Asta e pagubă enormă! Ne împrumutăm de la alții de 21 milioane de euro și aruncăm un milion lejer pe beculețe. E ca și cum m-aș împrumuta eu de 500 de lei ca să-mi plătesc datoriile și de 100 de lei îmi cumpăr bere și țigări. Aici e vorba însă și cui dă Primăriei banii noștri, în acest caz celor de la Luxten, niște dubioși notorii, de unde și fiica lui Băse își lua un salariu de 7000 de lei lunar pentru cică doar 4 ore de introducere date în PC. Ei, hai!

Ce urmează? O ședință mega extraordinară în data de 12 Octombrie 2017, ora 14:30, unde cel mai probabil se cimentează cele discutate mai sus. Apropo de bani aruncați pe fereastră… Site-ul Primăriei a costat 17.000 de Euro și a fost realizat anul trecut. Vă place cum se mișcă? Vă place funcționalitatea sa? Altă bălărie și aici. Parcul Primăriei vă place? Parcul Tăbăcărie? Stațiile de biciclete? Cinema Republica? Stadioanele? Situația Maxi-Taxi și RATC? Gigacaloria? Gunoaiele din oraș? Ce naiba fac ăștia pentru noi? Chiar nu mă prind.

La următorul protest, poate ar trebui să fim un pic mai duri cu politicienii ăștia-căpușă. Zic și eu.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.