Primăria Constanța nu știe nici măcar să-și repare toaletele!

toaleta-primaria-constanta-2016-01

Ne bazăm pe o Primărie să facă lucrări edilitare într-un oraș (mai ales într-unul mare, într-unul turistic). Ei bine, în sediul Primăriei Constanța o gaură din tavan e prea mult pentru „competența” lor!

Acum 8 zile, participam la o conferință, la etajul 1 din sediul Primăriei. M-am dus și eu ca tot omul la toaleta de pe acest etaj. Am intrat pe un hol întunecos, fără urmă de bec montat în zonă. Înăuntru am ales la întâmplare un wc și uitându-mă prin jur, am observat deasupra capului o ditamai gaura. N-am publicat poză cu wc-ul în sine, dar uite că o fac acum.

toaleta-primaria-constanta-2016-02

Pe lângă peria de wc ruptă-n două, am văzut în interior ceva ce a trebuit cenzurat un pic. Cineva și-a luat doza zilnică de fibre.

Cum sunt eu mai cu moț, m-am folosit de pagina de Facebook a Primăriei, acolo unde se primesc varii sesizări. A doua zi am trimis sesizarea și a fost înregistrată cu număr și cheie de control și tot. Tocmai după o săptămână, mi s-a răspuns. Cică toaleta se află de fapt în administrarea CJC-ului și că trebuie tot EU să le trimit acestora o sesizare. Ce situație de rahat…

sesizare-toaleta-primaria-constanta

Înțeleg aflarea în administrare a unei entități din aceeași clădire, dar cum să nu-ți fie rușine să trimiți un asemenea răspuns? Iar noi ne plângem că se construiesc blocuri pe spațiul verde (voi erați cu ochii pe City Mall, când pe partea cealaltă a parcului e plin de blocuri și clădiri), că trotuarele sunt rupte-n două, că stațiile de autobuz sunt amplasate prost… Nici treptele alea amărâte nu mi le-au rezolvat încă! Nesimțiții ăștia incompetenți nici măcar de un WC din propriul lor sediu nu știu să se ocupe.

Sediul Primăriei este de fapt Sediul Prefectului Constanței, un neica-nimeni ce n-am auzit să aibă vreodată un rol activ în administrarea municipiului. Același neica-nimeni ce a lipsit din acest oraș în ultimii OPT ani! Pe lângă Prefect, găsim aici Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Acești oameni din spatele denumirilor politice, nu știu să apeleze urgent la cineva care să repare un tavan și uite că nici să tragă apa nu știu.

Despre autor /

Un comentariu

  • Nici nu ma asteptam la altfel de raspuns din partea lor, birocratia si fuga de raspundere sunt caracteristice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.