Prima alergare pe 2019 și ambiții pentru noul an!

După cum bine știți, căci sunteți cu siguranță la curent cu orice aspect din viața mea și toate planetele se învârt în jurul meu, în data de 1 Ianuarie 2018 îmi începeam anul cu o alergare de 10 Km pe plaja Mamaia. Un an nou, însă unele lucruri nu se schimbă! Dacă sunt lucruri bune, atunci e de bine! Azi am alergat din nou tot pe aceeași distanță de 10 Km!

Ce-i drept, o schimbare pe anul ăsta e că sunt mai slab și că am alergat mai repede, chiar dacă nisipul a fost foarte nasol cu mine. Mă simțeam energic însă, chiar dacă aseară am băut și țuică fiartă și bere și niște vin roșu și șampanie și o băutură uleioasă așa al cărui nume i l-am uitat și probabil ăla și era efectul băuturii respective… Dar, țin la băutură aparent, căci azi am avut forțe proaspete!

Vremea e foarte bună. Sunt câțiva nori frumoși afară, deasupra Mării pe lângă care alergam. Am văzut și o “armată” de rațe pe mare. Chiar am zis “wow” cu voce tare. Frumoasă priveliște. Pe la ora 10, când alergam, încă nu era multă lume pe plajă. Pe la ora 11 au mai apărut câteva cupluri sau familii sau orice. La dus, m-a bătut vântul de parcă zici că l-am înjurat de mamă. La întors, a fost divin. Nisipul însă tot încerca să mă înghită. p.s. Pe anul 2018 am alergat în jur de 350 de Km în total.

Ieri am făcut chiftele. Da. Sar direct la povestea asta! Am făcut Revelionul cu frate-miu și cu prietenii noștri vechi. M-am auto-invitat la party, promițând chiftele făcute de mine și tare nebunie a fost… Încă am bucătăria varză, dar cică au ieșit bune. Au zis asta oameni miștocari de fel, deci îi cred.

De sărbătorile astea am avut eu așa o poftă de chiftele. Mi-a adus o prietenă câteva, dar nu m-am săturat, așa că am zis să le fac eu. Le-am făcut! Nu e complicat. Mi-am luat vreo 600 de grame de carne tocată porc-vită, pătrunjel, 2 ouă, condimente pentru piftele, alte condimente precum sare, piper, cimbru, am aruncat acolo și niste măsline tăiate bucățele, pesmet, susan, ulei, puțină ceapă… Oricum. Am făcut-o și pe asta.

Chiar vreau să fac mai multe găteli pe anul ăsta! Vreau de fapt cât mai multe lucruri. Anul 2018 a fost un an cu câteva noutăți și reușite. Vreau s-o țin tot așa. Îmi voi ajusta un pic caracterul și îmi voi condiționa mai bine părțiile pozitive din viață. E clișeic să zici asta de 1 Ianuarie, dar e de fapt și ceva ce funcționează pentru anumite persoane. Sau pentru multe persoane, ce au nevoie de a-și da un Start mai clar de la o dată fixă. Are un sens și asta. Nici nu vă zic ce mi-am propus mai exact, dar o să vă arăt! Vă arăt eu vouă!

În fine, hai La Mulți Ani! La mulți ani și de Sf. Vasile! Să avem un an minunat și plin de reușite! Eu unul o să-l am, nu știu de voi… Dacă vreți să intrați în același ritm, ei bine…făceți-o! Niciodată nu-i prea târziu, spune o vorbă, așa că nu are sens să ne tot amănăm perfecționarea felului propriu. Ptiu, ce pozitiv sunt azi… Ce ați pus bre în țuica aia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.