Prima alergare pe 2018 și vreme de plajă în Mamaia

Neața și La Mulți Ani buni! Da da… Cel de sus eram eu acum o oră și ceva, bronzându-mă un pic pe plajă și da da, pe fundal e un nene în slipi!

N-am mai prins de mult o zi atât de frumoasă și e cu atât mai frumoasă că e fix 1 Ianuarie. Se vede cine n-a băut de am alergat azi. De fapt, am băut ieri vreo doi litri de vin, dar cred că mi-a ieșit din sistem după cei 10 Km alergați într-o oră și un minut. Am dat pe plaja Mamaia de o grămadă de lume! Acum câțiva ani m-am plimbat prin oraș de 1 Ianuarie și era foarte seacă atmosfera. Pe plajă însă, vezi foarte foarte multe lucruri interesante, precum acest cort:

Fix în zona hotelului Rex, un cuplu și-a petrecut Revelionul în cort! Foarte frumos! Se auzeau chicotind pe acolo… Nu departe de zona asta, am dat de un adevărat patriot…

Am vrut să-i zic La Mulți Ani, dar părea așa pe gânduri. Nu știu ce s-a întâmplat aseară între el și steagul său, dar părea cam trist așa. Ce priveliște…

Întorcându-mă de la primii 5 Km alergați, am văzut un cuplu de bătrânei. Erau cocoțați pe un…foișor de salvamar. Cum au ajuns ei acolo, nu știu. La alt foișor am văzut cum un cuplu mai tânăr se cocoța de asemenea.

În rest, cum spuneam, foarte multă lume pe plajă! Pasarela din stațiune era plină ochi! Un nene în slipi se tot uita la mine că și eu am tupeul să stau la burta goală. După ce s-a tot uitat, și-a lăsat rucsacul pe nisip și a sărit la o baie în mare. La fel au făcut și alți doi bărbați înainte de acest moment. Aș fi sărit și eu puțin în Mare, căci mi-au făcut poftă.

Așadar, dacă te-ai fi gândit să vii la Mare și să fii tu singur cu gândurile tale, nu prea ți-ar fi ieșit schema astăzi. Foarte frumoasă zi și o temperatură perfectă de alergare sau plimbare.

Apropo, Piațeta Perla este plină de pahare sparte. Se pare că a avut loc aici o mega petrecere! Nici în Piața Ovidiu nu cred că-i așa!

Voi? Cum ați petrecut? V-ați trezit? Hai, că a început un an nou! La treabă cu noi!

1 thought on “Prima alergare pe 2018 și vreme de plajă în Mamaia

  1. Pingback: Prima alergare pe 2019 și ambiții pentru noul an!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.