Prea ocupat pentru o dietă? Fă o comandă prin curier!

foto via smart-diet-experience.ro

Ahh, câte pot să spun despre diete și motivațiile din spatele acestora… Nici nu știu de unde să încep. De fapt, hai să începem simplu: De ce Dietă?

Regina Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Elisabeta a II-a, a făcut cunoștință cu 12 din ultimii 13 președinți americani aflați în funcție pe timpul vieții ei. Aceasta are în prezent 92 de ani și va împlini 93 de ani exact în ziua când eu voi împlini 33 de ani, pe 21 Aprilie 2019.

O astfel de vârstă și putere poate fi atribuită unor gene bune, însă umblă vorba-n târg că secretul Reginei este o dietă strictă. Fostul bucătar oficial al Reginei, Darren McGrady, declara acum doi ani că aceasta este o persoană care mai degrabă mănâncă pentru a supraviețui, nu supraviețuiește pentru a mânca; deși o persoană în situația ei ar fi putut mânca mereu orice poftește. Asta arată o combinație perfectă între o dietă calculată și o disciplină riguroasă (oricât de pleonastic ar suna asta…).

Așadar… Vrei să trăiești ca un Rege sau ca o Regină? Pregătește-te pentru o disciplină de rang nobil!

foto via smart-diet-experience.ro

Am aflat de curând de serviciul Smart Diet Experience, care te ajută să slăbești ușor chiar și atunci când Timpul este împotriva ta și când nu poți aduna informațiile și nu poți calcula toate sfaturile de la toți specialiștii din domeniu. Aceștia îți oferă o platformă online prin care îți poți comanda mâncare sănătoasă pentru o dietă eficientă. Poți face o comandă ce te ține și 7 zile chiar, printr-un meniu de slăbit ce-ți oferă simplu și rapid o mâncare gândită de către nutriționiști și bucătari cu atenție la detaliul caloric și sănătos! Păi, stai așa! Cum anume îți livrează mâncare pentru o săptămână și aceasta încă rămâne proaspătă și bună? s-ar întreba mulți. Smart Diet Experience se folosește de prepararea la temperaturi scăzute, pentru rezultatul calității nutrienților și de ambalarea MAP (Modified Atmosphere Packaging), pentru păstrarea prospețimii preparatelor.

foto via smart-diet-experience.ro

Ce este deci ambalarea MAP? Asta înseamnă în traducere liberă Ambalare prin Modificarea Atmosferei și se referă la o situație naturală. Un produs natural se strică destul de repede. Laptele devine acru, pâinea se mucegăiește iar carnea prinde o tentă maronie și se strică. Ce facem de obicei pentru a preveni asta? Aruncăm produsul în frigider sau în congelator! De ce se strică aceste produse? E natural! Se adună bacterii și mucegai și aceste lucruri atacă mâncarea și se strică eventual. Ca să eviți asta fără aditivi, apelezi la tehnologii precum MAP ce creează un vid prin adăugarea unor gaze naturale în proporții calculate, care încetinesc degradarea produsului tău. Asta e esența MAP.

Ai zice că este ne-natural, dar uitați-vă la rațiile militare! Uitați-vă la documentare despre cum se produce mâncarea servită pe avion! Cei mai buni bucătari și doar cei mai buni sunt implicați în asta și nu-ți dai seama că ceea ce servești în casoleta ta banala la peste 10.000 de metri altitudine este de fapt munca de 5 stele a unor bucătari de 5 stele, prin investiții de zeci de mii sau milioane de dolari!

Eu și Dieta. Ce poveste… Ce experimente. Prima mea dietă ce a funcționat perfect a fost una octo-lacto-vegetariană, un fel de post-negru pentru mine, ce nu mă abțineam cândva să deschid ușa frigiderului din 15 în 15 minute! N-a fost mereu așa, eu fiind slab-băț de fel, însă după ce m-am ambiționat să mă îngraș, am aflat că nu e deloc ușor să slăbești.

În cazul de mai sus mi-a luat cam un an să fac o transformare de acest fel. Se putea incredibil de repede să fac asta, dacă mă ambiționam mai devreme. Durează puțin să faci schimbarea asta, dar contează mult să faci mișcare și mai ales…să te ții de o dietă. De asemenea, m-am bronzat în ziua aia de Iulie de nici nu mai puteam să dorm noaptea…

Mai luați o diferență! O nouă tendință de îngrășare, de la o depresie și tot așa. M-am angajat și am devenit mai activ. Am combinat asta cu mișcarea fizică și mai ales cu o metodă de mâncat mai sănătoasă și cu mai puține excese și noul an m-a prins mai fit. Iar muncă, iar disciplină… De asemenea mi-am făcut și niște lucrări dentare și de aia zâmbesc așa ștrengar…!

Extraordinară schimbare, nu? Asta face dieta! Asta face cumpătarea și disciplina! Nu contează de ce vrem Dietă, căci mulți o vrem din minim două cauze: să arătăm mai bine sau să ne simțim mai bine. Ideea e că rezultatul ți le dă pe ambele și susțin orice șansă sau dietă mură-n gură la care se gândesc specialiștii și nu noi, dacă rezultatul este unul ce te face să te simți bine în pielea ta!

.:: Articol inspirat și scris pentru campania Spring SuperBlog 2019

Despre autor /

2 comentarii

  • Empire

    Am comandat si eu de la smart diet si am avut rezultate foarte bune. 4kg in 7 zile. Faza e ca e foarte misto gustul si desi mancarea e foarte putina, chiar tine de foame. Singura problema e ca trimit comanda prin curier, unde poate intarzia. De exemplu am comandat joi la 15, au trimis comanda vineri la 13 si sambata nu a ajuns in constanta. A trebuit sa renunt la comanda, pentru ca probabil s-a stricat pana luni. Nu e ok metoda de transport, mai ales vara. Presupun ca voi comanda din nou la iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.