Poze de la StarKatz din Maritimo Center

Starkatz Maritimo - Aprilie 2013 - Constanta City 01

Împreună cu bloggerița Adriana Melnic – căci eu sunt mai mult un dog person – am trecut azi prin Maritimo, la evenimentul StarKatz.

Acesta este un eveniment cu și despre pisici, venite din diferite rase și comportamente. Foarte multe din ele erau cam introvertite dar mai ales obosite, așa că dormeau sub privirile curioșilor. Altele erau agitate și tremurau, altele căutau să se ascundă sub preșul din cușcă, ba chiar și sub tăvița de plastic din interior. Destule însă păreau neinteresate de mulțime iar unele se și jucau cu cei din public.

Super-show-ul primei expoziţii internaţionale de pisici aduce la malul mării, pentru cunoscători, iubitori de feline, posesori, doritori şi nu numai, peste 165 de pisici din 23 de rase, crescători renumiţi, exemplare deosebite şi un juriu internaţional pe măsura evenimentului. „Expozanţi din Ucraina, Grecia, Bulgaria, Serbia şi România îşi vor disputa titlurile şi premiile. Multe dintre felisele participante au pisici de o frumuseţe extraordinară, câştigători de campionate mondiale. Arbitri din Italia, Anglia, Franţa şi Finlanda vor decide câştigătorii. Spune ziarul local, Telegraf.

Este un eveniment plăcut și bine venit. Mai puteți vizita această expoziție doar mâine, între orele 12:00 și 19:00. Zona expoziției este Hervis – Zoomania (în stânga, la polul opus de cinematograf). Am făcut și câteva poze la fața locului. Haide să vedem!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.