Poze în avans de la Drift Show Maritimo Constanța 2016

Campionatul National de Drift 2016 Maritimo Mamaia (1)

Stăteam astăzi liniștit pe scaunul meu, în autobuz și mă uitam pe geam. În dreptul Maritimo Mall, ce să văd? Lume multă agățată de un gard din zonă, mașini multe parcate pe trotuar și un trafic infernal. În parcarea Maritimo…gălăgie! O gălăgie frumoasă. Câteva mașini tunate făceau drift-uri, pregătindu-se pentru spectacolul de mâine și poimâine.

drift maritimo 2016 Cine știa că sunt și eu băiat și că îmi plac totuși astfel de show-uri? Nu știam de acest eveniment. Se numește „Campionatul Național de Drift” și a ajuns la ediția cu numărul 4. Este pus la cale de către Federația Română de Drift, cu ajutorul altor entități.

În Constanța, asta presupune două zile de demonstrații și competiții de Drift în parcarea Maritimo Shopping Center, în perioada 27-28 August 2016. Programul îl găsiți aici. Așadar, vă dau azi pozele în premieră de la ce puteți vedea în următoarele zile. Din autobuzul în care eram am ajuns acasă și foarte rapid m-am întors cu aparatul Foto. Multe persoane erau prin preajmă, observând încălzirea pentru mâine și poimâine. Curioșii parcau imediat pe trotuar – deviind de la ruta inițială – și se lipeau de gard, admirând caii putere și curajul piloților. Participanții la traficul infernal de pe Aurel Vlaicu mai claxonau ocazional în semn de admirație probabil.

BMW-ul albastru mi-a plăcut mult, pilotul își „chinuia” mașina spre deliciul nostru. Se întreceau apoi câte doi, ba chiar am filmat o coliziune mică între doi participanți. Au continuat imediat cursa, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Viteză, gălăgie, senzații extreme și mult fum. La asta veți fi martori în această perioadă. La plecare, soseau încă două mașini superbe, dintre care una cu un spoiler uriaș de raliu. Chiar m-a impresionat show-ul. Îi aplaud pe băieți și le urez succes!

Campionatul National de Drift 2016 Maritimo Mamaia (2)

Campionatul National de Drift 2016 Maritimo Mamaia (3)

Campionatul National de Drift 2016 Maritimo Mamaia (4)

Campionatul National de Drift 2016 Maritimo Mamaia (5)

Găsiți toate pozele de azi, pe pagina oficială de Facebook a acestui blog, aici. Voi reveni cu un video de la fața locului.

[Later Edit]

Despre autor /

2 comentarii

  • Bag de seamă că îţi place mirosul de cauciuc încins! :)

    • Joie Negru

      Asta nu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.