Poți șterge mesaje trimise aiurea pe Facebook și Whatsapp

Ai trimis vreodată mesaje stupide sau pripite pe Whatsapp sau pe Facebook și ți-ai dorit să nu o fi făcut și să le ștergi cumva? Ah…nu? Ah, ok… Bănuiesc că aici se încheie discuția despre… Rahat! Cu toții am făcut-o!

Ei bine, avem opțiunea să ne corectăm greșelile! Cel puțin într-o limită de timp anume. Pe Facebook Messenger, poți face asta în doar maxim 10 minute de când ai trimis mesajul. Veste proastă pentru cei ce tastează la beție seara și se trezesc de dimineață cu o ditamai povestea spusă de către un alter ego, nu de către ei….nuuuu. Ar trebui să ai o excepție la ștergerea asta de mesaje și să bifezi un motiv de ștergere tip “I was drunk”. Ar fi de înțeles.

Ca să ștergi mesajul, doar apeși pe cele trei puncte de suspensie de lângă mesaj, apoi More, apoi Remove, apoi bifezi Remove for Everyone.

La Whatsapp e mai lejeră viața. Adică ai timp maxim de o oră pentru a lua măsura asta. Te duci pe mesaj, dai click pe pictograma cu săgeată în jos și Delete Message și apoi Delete for Everyone. E bună treaba asta.

Repet, nu știu ce vor face cei ce beau prea mult, dar alții ce vor fi mai perspicace la mesaje prost trimise, vor avea o scăpare, mai ales dacă persoana cu care vorbeau încă n-a apucat să citească mesajul. Mai pățești des să trimiți o porcărie unui contact greșit, ce-ți tastează imediat și apare în cale sau să trimiți poza aia sexy pe grupul de la muncă… Ei bine, de aia s-a inventat rezolvarea asta enorm de utilă! Hai și cu butonul de Dislike acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.