::: politistul care a tras in petrecaret

Dupa cum stiti, daca stiti, acum 2 zile, un politist din Galati a impuscat mortal un tip de 6 ori pentru ca acesta asculta muzica la maxim in fata masinii sale. De ce nu exista un astfel de politist si la mine pe strada?

Recunosc, probabil a fost un pic cam exagerat politistul. In primul rand zic „probabil” caci poate chiar era justificat sa faca asta intr-un fel sau altul, apoi zic „cam exagerat”, caci a tras vreo 3 focuri spre el si apoi a mai tras inca 3 ca sa-l termine. Cel putin asa ne zic cei de la Hollywood Tv alias stirile Tv. Oricum, e posibil.

Chiar si asa, multi chiar isi merita o astfel de soarta. Nu e vorba doar de muzica data prea tare, e vorba de comportament. Daca eu scriu aici ce scriu, nu prea ma asculta nimeni, caci imaginile sunt mai pretioase decat cuvintele, insa din pacate n-am putut sa filmez ceva oribil care s-a intamplat pe strada la mine acum cateva nopti. Politia ca de obicei a fost incompetenta, ba chiar a facut lucrurile mult mai rele, caci asa fac ei…sau, unii din ei, caci probabil politistul asta a facut ceva bun. Serios, cititi articolele despre stirea asta, sa vedeti ce pareri isi dau multi oameni despre situatia asta. Cum ziceam, am fost martorul unor scene mai mult decat primitive. Multi din badaranii astia care stau zi de zi in fata masinilor personale sau nu se comporta foarte aberant, violent si nu de putine ori salbatic. Unul aberant merita un pumn in gura, dar ala salbatic, chiar merita impuscat. Am avansat atat de mult in problema dezechilibrului social incat sa nu ne mai uimim in fata unor astfel de ganduri. Chiar merita impuscati. Pe langa multe alte motive, exista si motivul ca aceste persoane chiar par sa nu aiba scapare catre sanatate, adica nu pot fi tratate psihic, nu pot fi aduse pe o cale ceva mai normala. La cum merg lucrurile, chiar cred ca o sa protesteze din ce in ce mai multi oameni normali sub forma detinerii de pistol si folosirii sale la primul semn de abuz din partea altui om. La inceput probabil va fi o nebunie, toti impusca pe toti, mai incolo probabil o sa se mai calmeze lucrurile si se va face mai accesibil procesul de detinere a unui pistol iar Politia va avea de ales intre implicare mai exigenta sau distantare.

Oricum, nu cunosc cazul exact al acestui politist din Galati, dar daca lucrurile stau cam cum cred eu, gandesc sincer ca era foarte justificat sa-i ia viata unui om care le ia viata multor alti oameni prin metode de abuz psihologic.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.