Poliția din Constanța este în continuare INUTILĂ!

Tanti de mai sus s-a hotărât pe la vreo 4:30 dimineața să trezească tot cartierul. Se plimba prin zona Cora Brătianu și înjura la adresa Primăriei, la adresa Mangaliei și tot așa. Avea un mesaj repetitiv și o ținea pe a ei. După ce am văzut că niciun echipaj de Poliție nu sosește, m-am gândit să sun eu la Secția 4 Poliție din Constanța.

După vreo 5 minute, au venit băieții. După descrierea mea, imediat au găsit-o pe tanti, care se mai calmase un pic, dar care a început iar să urle în gura mare de față cu ei. Aceștia n-au stat de vorbă cu ea nici 5 minute și spre surprinderea mea aproape de zero, s-au suit în mașină și au plecat, lăsând-o în urmă pe nebuna în cauză ce iar începea să urle pe stradă.

De la momentul apelului, nebuna a mai rămas pe stradă aproape o oră. Acum cred că a plecat și ea, căci au început să circule autobuzele. Acum vreo 20 de minute încă o auzeam.

 

Așadar, cum era aia cu “Nu toți sunt la fel”? Chemi tu Poliția cu noaptea-n cap și ei se scarpină în cașchetă și te lasă cu o astfel de sesizare în pom? Lași tu nebuna pe stradă? Dacă se decidea să-i scoată ochii cuiva? Ah, de abia atunci merita cazul ceva atenție… Mi-a spus odată fix un polițist că ei se deranjează doar pe cazuri grave, căci dă bine la dosarul lor să bifeze lucruri așa…mai de senzație. Asta e una din mentalitățile proaste din Poliția noastră. Doar una din ele.

Păi bine măi Marius Ghiță, comandant al Secției 4 Poliție Constanța, așa se face? Un pic de rușine nu vă mai umbrește când dezamăgiți atât de profund cetățenii acestui oraș? Repet: Poliția din Constanța este inutilă! Periculos de inutilă. Dacă ar face careva ca mine să filmeze fiecare astfel de scenă/intervenție, i-am lămuri de asta și pe cei mai naivi sau optimiști dintre noi. Mori cu Poliția lângă tine…

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.