Pizza Hut face livrări la domiciliu în Constanța!

Zilele astea, trecând pe lângă Tomis Mall, am observat ceva nou: O locație stand-alone a celor de la Pizza Hut. Ei au apărut inițial în City Park Mall și chiar mă miram că nu fac livrări la domiciliu. Ei bine, acum cu această nouă locație, este posibil!

Comanda minimă este de 30 de lei. Poți alege dintre cele mai variate pizza, însă o funcție importantă a website-ului lor oficial este că îți poți personaliza pizza!

Îți poți pune acolo varii ingrediente, inclusiv…ananas! Eu o singură dată am mâncat pizza cu ananas și să știți că nu mi-a displăcut. Au! Nu mai dați în mine!!

Nu vrei pizza de la Pizza Hut? Ia-ți paste! Carbonara…Lasagna… Nu vrei nici asta? Ia-ți bruschette, quesadilla, ciuperci la cuptor. Mai vrei? Găsești pe website și salate și desert și suc sau…bere. Țigări nu. Asta e…

Vezi comunicatul lor oficial despre deschiderea din Constanța, aici. Stai la curent cu ei sau lasă o recenzie pe pagina lor oficială de Facebook. Trebuie neapărat să încerc și eu o livrare de la ei. După salariu, cam asta o să fac!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.