Pistol Glock cu funcții Smart!

      No Comments on Pistol Glock cu funcții Smart!

Noi românii nu prea suntem cu armele de foc. Pur și simplu e altă treabă pe la noi, asta prin comparație cu SUA, mai ales. Pasionați există așa că pentru ei scriu acest articol, informându-i că a apărut pistolul ce se poate conecta la telefonul tău mobil!

Pe lângă acest lucru, acest pistol este unul cu afișaj electronic! Îți arată o notificare dacă lipsește încărcătorul sau îți arată în timp real gloanțele din încărcător. Un bullet count, cum se numește el de fapt (sau round count).

Această tehnologie aparține celor de la Rade Technology Corporation și au implementat-o într-un model de pistol Glock. Smart Glock slide se numește și poate afișa varii informații, precum câte gloanțe mai ai, ba chiar dacă ai un glonț pe țeavă sau prin aplicația de mobil, îți spune de asemenea câte gloanțe s-au tras și când anume, cu dată și oră pentru fiecare glonț în parte. De asemenea îți poți seta notificări, pentru mentenanță ocazională a pistolului șamd.

Aplicații practice ar fi nu doar pentru tir sportiv, ci și pentru Poliție. Eu îmi imaginez armele astea în viitor pentru toată lumea și prin informațiile din aplicație, un Polițist vede dacă rău-făcătorul din mașina oprită are un pistol, ce fel de și dacă are gloanțe sau dacă e unul pe țeavă, pregătit de scandal. Nu cred că e o imaginație SF prea distantă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.