.:: persecutarea evreilor

Pentru cine e interesat, doua din cele mai bune filme despre persecutarea evreilor de catre regimul lui Hitler, sunt:

1. celebrul Schindler’s List

2. Amen.

Pe Amen. il vad acum si nu cred ca este al doilea cel mai bun film dupa Schindler’s List dar vorbeste despre lagarele in care erau gazati evreii.

p.s. Ca sa vezi, in Amen. joaca si Horatiu Malaele. Azi m-am cam uitat la filme despre al 2-lea razboi mondial. Der Undergang este unul din acestea, e acela cu celebra faza cu Hitler care apare pe Youtube plangandu-se de una si alta, mai nou si de Dacia. Intr-o faza din film, se uita atent cu lupa asupra orasului Bucuresti. Oare de ce?

p.s. 2 Am mai gasit cativa romani, in roluri principale chiar: Ion Caramitru, Marcel Iures, Ovidiu Cuncea, Radu Banzaru, Marin Moraru, Ion Haiduc, Maria Rotaru…jezz…stai ca mai avem: Cornelia Pavlovici, Cornel Ciupercescu, George Ivascu, Ion Pavlescu, Constantin Cotimanis, Valentin Teodosiu, Rodica Lazar, Stefania Zamfirescu…rahat, ma opresc. E film plin de romani, desi nu ai zice pentru nici o secunda asta cand l-ai vedea. Nu e porcarie gen „California Dreaming” ca sa banuiesti ceva.

p.s. 3 Andrei Gheorghe?? Are you fucking kidding me? Cum dracu de n-am auzit de filmul asta? De ce nu-i face nimeni reclama???

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.