Pârâul pustiu din orașul Constanța

      1 Comment on Pârâul pustiu din orașul Constanța

Pe ici, pe colo, pîraie lucii curgeau pe sub sălcii tăcute, încremenite în mîhnirea singurătăților.

Poate că nu vă vine să credeți că am făcut această poză astăzi în orașul…Constanța, dar da, avem atâtea zone frumoase ce nu sunt îngrijite și iată că dacă te uiți mai bine la ele, sunt frumoase chiar și când suferă.

Cadrul de mai sus ne arată pârâul ce se scurge din Lacul Siutghiol spre Lacul Tăbăcărie, adică cel ce desparte în două Satul de Vacanță. Am trecut de dimineață pe aici și m-a oprit frumusețea locului. Îmi imaginam deja câteva băncuțe puse acolo și cupluri decente stând în brațe pe acestea, visând la un viitor pozitiv.

Din păcate, pârâul rămâne în continuare poluat și plin de fel și fel de plante și alge ce sufocă luciul apei clare. Din această zonă a rămas doar o amintire de un bar striptease și de manele răsunând în sezon estival de la pseudo-casele de vacanță. La fel cum rămâi neputincios în fața unei relații de iubire stinse, îți rămâne să spui doar un singur lucru: Păcat.

Fb Comments

1 thought on “Pârâul pustiu din orașul Constanța

  1. Anonymous

    Intr-adevar , frumoase imagini( unele!). Pacat de potentialul nevalorificat. Pe de altă parte, parca vad bancutele ocupate de niscai oameni ai strazii, ceea ce nu ar fi atat de rau precum ocuparea lor de catre mancatorii de seminte.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.