OLX nu prea va mai fi gratuit din 12 Octombrie!

Toate se scumpesc iar gratuitățile se…evaporă. Chiar și la OLX! Odată cu actualizarea termenilor și a condițiilor de folosire a site-ului OLX, s-a decis ca din data de 12 Octombrie 2021 să nu mai existe gratuități pentru multe categorii de anunțuri. Pentru mult mai multe categorii se aplică asta dacă ești firmă. Restul este…limitat.

Prima categorie ce primește o limită zero de gratuitate este cea a Imobiliarelor. Intră aici Turismul/Cazare, Spații de închiriat, Case de vânzare… Aceste anunțuri, fie că ești persoană fizică sau juridică, vor fi cu plată. O altă categorie pentru care va trebui să plătești va fi cea de Angajări și Locuri de Muncă. Anumite servicii precum Servicii Auto-Transporturi sau Meseriași-Constructori vor fi pe zero de asemenea. Alte servicii vor fi limitate la 1 anunț pentru 30 de zile, la fel ca în multe cazuri.

Ești firmă și vinzi autoturisme? Zero anunțuri gratuite. Ești firmă și vinzi laptop sau tv sau jocuri sau electronice? Zero anunțuri gratuite. Piese auto? Zero.

Cam așa arată viitoarea situație:

Prețuri? Diferă. De la categorie la categorie. Va fi preț pe categorie, pe valoare la categorie, pe număr de anunțuri dorite, pe tip de plată făcută… E o întreagă enciclopedie! Așadar, ba ne raportăm la noul normal, ba ne căutăm de pe acum noul Olx! Însă mare grijă să nu ajungeți din lac în puț, adică pe vreun site fără experiență și fără securitate. Să vedem cum va reacționa lumea…!

Despre autor /

Un comentariu

  • Ionut

    Cine are case, spatii comerciale, cazare se presupune ca fac sau au si bani. Faci tu un ban datorita olx, face si olx. Mi se pare corect. Ap / gars de vanzare, inchiriat au ramas gratis. La fel si o masina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.