Oferta Digi WiFi 6 este pur și simplu…țeapă!

Ăștia de la DIGI (RCS & RDS) sunt cam miștocari. Au scos ei de anul trecut o mega-super-ofertă cum că dacă dai 6 lei pe lună în plus la abonamentul tău lunar, îți dau în folosință un mega-super-router care îți mărește viteza. Interesantă oferta, doar că e o problemă: Nu ți-l dă!

Hai să vă explic puțin cum merge internetul vostru. De exemplu, eu fiind abonat la Digi, vă dau exemplu abonamentelor lor. Ai 300 Mbps viteză de download la un preț, 500 Mbps viteză de download la alt preț și 1000 Mbps viteză de download la alt preț de asemenea. Doar 300 Mbps ăia dacă îi ai ești ZEU, dar…nu prea îi ai… Eu, în momentul de față, am un router de 2 lei de la Digi. Trebuia să am un router de vreo 6 lei măcar, dar când mi l-au instalat…nu a funcționat. Așadar mi-au dat router-ul de rezervă Huawei EchoLife pe fibră optică. La testul Digi de viteză mă duc undeva pe la 50-60 Mbps download sau 70 poate. În niciun caz 300 Mbps. De ce asta?

În primul rând, ofertele astea nu-ți GARANTEAZĂ viteza respectivă. Doar ți-o oferă…dacă tu ai capacitatea s-o duci. Adică, în primul rând, dacă ai cablul de internet băgat direct în PC sau Laptop ai o viteză mai mare, dacă nu…nu. Apoi, dacă ai un PC sau Laptop cu o placă de rețea mai bună, dar mai ales un ROUTER mai bun…abia apoi o să vezi diferența. Eu n-am router mai bun și am zis să-mi comand oferta asta.

Am optat pentru această ofertă în data de 07.12.2020, cu livrare prin curier. Mult timp n-am auzit nimic de la ei așa că am anulat comanda. Am refăcut comanda în data de 11.05.2021 și am optat pentru ridicare personală din sediul lor, știind că-s mai leneși, dar…nici așa nu a mers căci nici măcar în ziua de azi nu au zis nimic!!

E cam descurajant. Chiar mă gândeam să trec și cu energia electrică la ei, ca să plătesc în același loc două lucruri, dar…s-ar putea să renunț la planul ăsta văzându-i așa…muți.

p.s. Ziceam că-s miștocari. Eu sunt abonat și la serviciul lor de SuperOne, căci e vreo 2 lei pe lună în plus la factură gen. E un canal interesant, cultural. În fine. Era pe numărul 161 iar acum la 161 au schimbat cu Trinitas Tv. Foarte amuzant, băieți! Foarte amuzant…

Despre autor /

Un comentariu

  • Empire

    Si eu astept de pe 08.05 si nu am primit nicio veste. Am sunat la relatii cu clientii si au zis ca deschid un tichet pentru urgentare…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.