Ofertă bună pentru livrări la domiciliu prin Oliviera.ro

review-oliviera

Cândva spuneam că un produs sau un serviciu este cel mai bine promovat din „gură-n gură”. Rămâne valabilă expresia, dar mult mai relevantă pentru mulți devine promovarea din „Like în Like”.

Cineva din lista mea a dat astăzi Like la o Campanie a celor de la Oliviera. Aceștia sunt practic un intermediar, ce-ți scurtează căutarea de Restaurante sau Fast-Food-uri ce livrează la domiciliu sau ce au opțiune de Take-Out. Pagina de Campanie îți dă posibilitatea de a câștiga un premiu pe zi (livrare gratuită, 5 lei discount la comanda făcută, 10 lei discount sau 15 lei discount). Eu am câștigat azi din start un discount de 15 lei. Nu l-am folosit azi căci pot să-l folosesc doar prin achitarea comenzi prin card bancar sau online și să fie comandă de minim 40 de lei… Nebunie.

Cu toate astea, mi-a atras atenția ceva. Când butonam site-ul, am observat că la unele oferte ai Promoții. De exemplu, la Pepe Verde din Constanța, am observat că o pizza de 32 de lei costa acum…10 lei. Doar prin platforma asta, desigur. Ce-i drept, are Pepe Verde 1+1 în mod normal și cu 32 de lei luai oricum două pizza, dar tot te scade totul la doar 20 de lei prin această metodă. Vorbesc de pizza Corona la prețul ăsta. E mai specială și foarte bună. Mosa e înnebunită după ea. Am decis să profit de Promoția asta și de platforma asta.

review-oliviera-promotii

Astfel de platforme sunt foarte rapide. Ăsta e avantajul primar. Practic, intri pe Oliviera, introduci orașul și adresa și cauți din opțiunile disponibile. Poti selecta doar Pizza, sau mancare Chinezeasca, Turceasca, Romaneasca… Daca alegi ceva, îți va arăta opțiuni extra: Taxa livrare, Timp Livrare, Comandă Minimă… La Pepe Verde scrie 45 min, la mine a ajuns comanda în 42 de minute. Totul cald și bun și la prețul din comanda de pe platformă. Se poate comanda și fără cont, dar e bine să-ți faci și cont ca să-ți salvezi adresele de livrare și alte lucruri. Primești doar mail de confirmare, nu te mai sună nimeni, nu te mai bâzâie nimeni.

Probleme am avut la introducerea produsului în Coșul de Cumpărături. N-a mers să introduc produsul prin butonul specific ci a trebuit să dau click pe link-ul „Încercați după propriile preferințe”. Nu știu ce-mi scapă. De asemenea, după ce am făcut comanda, Mosa spunea că mai bine nu făceam asta, că mai voia ceva. Ar fi bună o opțiune să modifici ceva în comandă (adresă, să introduci ceva, să scoți ceva). Poți să anulezi comanda dacă vrei, dar trebuie s-o faci rapid și să-i suni pe cei de la Oliviera la numărul 021/9697. Poate dacă suni aici, îți mai modifică ceva din comandă dacă vrei (p.s. Cei de la Olivieră îmi confirmă că da, poți modifica la acest număr de telefon comanda ta, dar – din nou – să acționezi rapid).

Așadar, uite că am descoperit un chilipir! Din Like în Like…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.