O mica ieseala la Bowling

Aseara am iesit cativa la Bowling in City Park Mall. N-am jucat Bowling acolo vreodata, asa ca mergea testat. Lumea era vesela, muzica era si ea, insa de pe Youtube…si era Karaoke.
De cand am ajuns inauntru am fost asurziti de un glas enervant ce canta la microfon nu mai stiu ce melodie. Era cam prea tare dat sonorul. Alternau melodiile. Cand facea lumea karaoke, cand ascultam fel si fel de piese simple. La un moment dat, li s-a blocat Youtube-ul si mai si vedeam asta pe toate monitoarele si videoproiectoarele din local. Usor usor au rezolvat ei problema si au pus iar un karaotzki din asta cu „Trenule masina mica” sau ce era.
Noi am avut parte de o ospatara maruntica asa. A venit si ea zambitoare auzind cum se chinuie un oarecare sa cante pe o piesa rap. Am vorbit putin cu ea, i-am multumit de bere si a plecat. Peste un timp mi se goleste paharul, trece ea pe langa mine, ii zic „sa-mi mai aduci si mie o bere, te rog”, ea zambeste extaziat si aproba. Trece un timp, nu-mi aduce berea. Probabil nu m-a auzit bine, e si dat sonorul prea tare. Vine iar pe langa masa mea. De data asta ridic paharul si ii arat spre el, gen ca un Om al Cavernelor din ala „eu bere. pahar gol”. Aproba ea frenetic, zambeste si isi continua drumul. Ma uit la ea peste 1 minut si o vad ca sta la bar aiurea. Doamne. Oare ce credea ca-i zic? „Buna berea asta!”. A treia oara mi-a iesit. M-am bagat mai in sufletul ei si am si atins-o ca sa comunic cu ea la nivel adanc si i-am zis ca si cum i-am zis pentru prima oara sa-mi mai aduca o bere. Chiar mi-a adus de data asta. Urmatoarea data cand am mai vrut bere i-am pus paharul direct pe tava in timp ce vorbea cu o alta clienta si am si atins-o ca sa ma simta in adancul atentiei sale.
Mda. Berea costa vreo 6,9 Ron parca, mult prea scump, insa avea si Draft. Imi vine sa urlu cand vine vorba de bere in orasul Constanta. Stiti voi…orasul ala cu DITAMAI FABRICA DE BERE HEINEKEN. Ar fi trebuit sa avem un avantaj al pretului la putinele sortimente distribuite de aceasta fabrica. 
Eu am jucat destul de bine insa tot pe locul 2 am iesit de cateva ori. La sfarsit, ca de obicei, mai mult ma prosteam insa atunci parca aveam cel mai mare noroc si daramam mai toate popicele. In fine, cam asta e povestea cu City Biliards sau Cosmic Bowling cum s-o numi nebunia asta.  Nu prea imi place, tot in Satul de Vacanta parca e mai bine si mai normal, chiar daca nu e aceeasi calitate de Bowling.
Dupa Bowling, am mers sa mancam ceva. Am ales eu destinatia de data asta, mai exact Grill House (Casa de Piatra) de pe Bulevardul Mamaia. Imi place localul asta, mai ales la orele astea tarzii cand nu prea e nimeni. Auzi muzica buna la tv, servirea mereu a fost profi iar de mancare nici nu mai zic. Nici preturile nu sunt prea mari. O pizza mica e 12 lei, penne al forno, ceea ce am comandat eu, costa 20 de lei. Nu mai stiu cat a costat berea insa avea un pret normal.
Am inceput masa cu cateva bruschette, in timp ce asteptam. Am continuat cu niste foccacia (foarte buna si asta). Mi-a adus apoi castronelul cu penne si stiam ca desi nu par neaparat atat de multe, o sa ma satur complet din ele. A fost reusita iesirea. Repet, imi place acest local elegant si intim.
Cam asta a fost iesirea mea. Ah, am uitat sa-mi dau Check In pe Facebook!!! Asta e, am scris articolul asta degeaba caci oricum n-o sa ma creada nimeni…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.