O lume fără Internet – prezentată de Mark Zuckerberg

Cam așa arăta profilul unui prieten pe Facebook acum vreo oră. Acum nici nu se mai încarcă Facebook deloc. Se pare că cineva s-a împiedicat de un cablu la firmă, la Facebook. Un cablu important rău, căci a afectat și Whatsapp și Instagram. Cam asta înseamnă să ai un cartel și să controlezi toate serviciile. Când pică unul, pică tot.

De dimineață observasem niște probleme, când pe unele pagini dispăruseră postări din ultima lună, deși eu știam că sunt acolo. Ăla era aparent primul semn că va urma ceva major. Apoi…totul mort. Mai e o chestie. Serverele jocului GTA erau picate în Europa de asemenea de ceva timp. Poate are legătură. Tot acum, fiind conectat pe Wireless și având internet, dacă intru pe Chrome îmi scrie că nu există conexiune la Internet, deși…există și merge. Serios acum. Ce ați scos din priză?

Probabil că Pandora Papers a agitat prea mult apele și se încearcă ascunderea unor chestii. Așa presupunea un rătăcit pe un oarecare website pe internet. Orice ar fi…e groasă. Voi vă imaginați lumea fără serviciile astea? Am fi mai limitați în exprimare sau am respira mai liniștit? În fine, cel mai probabil are legătură cu știrea asta. Vor șterge probabil niște documente-dovadă și alte postări și vor zice că a fost problemă de fișiere corupte și s-au pierdut mai multe informații…

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.