O idee frumoasă de la Pizza Pepe Verde Constanța!

cutie pizza pepe verde 2016

În orașul Constanța avem mai multe afaceri pe domeniul Pizza, ce se întrec constant în diverse oferte de preț, calitate și inovație. Pepe Verde vine rapid din urmă nu doar cu un gust bun și calitativ, dar și cu o idee inedită foarte frumoasă.

Cea mai recentă „ispravă” a acestora este introducerea unei laturi creative pe cutiile de pizza. La orice comandă de pizza (unde există de asemenea și opțiunea 1+1 Gratis) vei primi o cutie mai specială, prin care îți vei putea motiva copilul să își exerseze imaginația prin desenarea acestei cutii în orice culori dorește. Așadar, la următoarea comandă, să fii sigur că ai la îndemână un set de carioci colorate!

Astfel de exerciții de creativitate sunt încurajate mai ales la o vârstă fragedă, unde copilul dovedește o dibăcie născută din curiozitate și naturalețe în a da viață prin culoare chiar și unei cutii de pizza. Ca știință conexă, s-a dovedit că astfel de practici le îmbunătățește copiilor dexteritatea folosirii unui instrument de scris sau desenat, coordonarea mână-ochi, răbdarea în fața unei sarcini, atenția, cunoștiințele, funcțiile motorii și creativitatea. Puteți să vă lăudați cu rezultatul final inclusiv pe pagina de Facebook Pepe Verde.

Nu doar copiii sunt invitați să își exprime creativitatea în acest mod. Este o activitate de relaxare și destresare, unde energia ta va fi alocată unei acțiuni facile, ce te trimite înapoi în timp, la inocența copilăriei tale. Este o combinație câștigătoare acest moment legat de restul momentelor complexe din viața ta. Îți poți găsi o nouă inspirație prin această modalitate sau îți poți așeza ordonat gândurile în timp ce-ți iei un moment creativ de liniște.

Îmi place să văd pe plan local orice idee creativă fuzionată cu una de business și susțin astfel de inovații sau idei utile și amuzante. Îmi imaginez deja cum la o petrecere, toți copiii stau liniștiți deasupra cutiilor de pizza, inventând moduri noi și colorate de a se exprima cu o cariocă în mână. Puteți să-i felicitați la sfârșit pe micii artiști și să-i premiați! Dar pe toți, căci altfel veți avea parte de o revoluție gălăgioasă în miniatură. Pepe Verde promite că va schimba regulat imaginile de pe cutiile de pizza, pentru un plus de creativitate.

Apropo, am încercat și eu Pizza Due Formaggi con Pancetta de la Pepe Verde și m-a surprins tare plăcut. Vă recomand să mai ieșiți din zona de confort atunci când comandați o pizza. Quattro Stagioni e foarte bună, Capriciosa de asemenea, însă mai sunt câteva sortimente grozave ce au șanse mari să vă surprindă! Aruncați-vă un ochi pe Meniul Pepe Verde și comandați cu încredere!

Despre autor /

Un comentariu

  • Am luat şi eu de la ei împreună cu copiii şi nu am fost dezamăgiţi.
    Păcat că nu mai acceptă vouchere de la FoodPanda! :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.