O foarte tare metodă de a comanda la McDonald’s!

foto via f7dobry.com

Astăzi am hoinărit prin Vivo Mall Constanța. Printre alte lucruri făcute astăzi…

Am ajuns și pe la Cinema City și mă uitam așa în jur și n-am văzut programul filmelor. Mă duc așa incomod în fața casieriei și mă uit la monitoare ca să văd ce rulează. Alea se schimbă aleator și ba îți arată ceva ba altceva. O întreb pe tipa de la case unde pot să văd filmele ce rulează în ziua curentă, căci informațiile de pe ecran tot apar și dispar. Mi-a recomandat…să intru pe net. Cam rușinoasă manevră și mă gândesc critic la faza asta de multe luni, să știți! E de porc! Au cei de la Cityplex de la Tomis Mall pliante la curent cu filmele lor și n-are ditamai Cinema City așa ceva? Rușinică rău!

Am ajuns la McD. Am zis să-mi iau un puișor sau ceva. Mă uitam eu așa pe lângă case și văd panourile alea cu touch. Arată ca în poza de mai sus. Sunt foarte foarte șmechere! Pentru un om cu anxietăți sau dificultăți în a se decide la coadă ce să ia de la McDonald’s, sistemul ăsta e genial!

Dai cu dejtu pe Start și practic alegi ca pe un website fel și fel de produse. Preparate din pui, de porc, cartofi mai mulți mai puțini, bere, suc…tot! Îți iei tot timpul din lume, poți adauga și șterge produse ca în site-urile online și apoi dai Confirmă și plătești ba Cash la casă, ba mult mai bine plătești prin cardul contactless. Doar aștepți apoi ca la Impozite și Taxe să-ți strige numărul și îți ridici comanda. Mi-a plăcut maxim sistemul! Îmi amintea de recent-încercatul sistem de cumpărat bilete în Brașov. Simplu și eficient! Mai ales când îți comanzi mâncare și poate vrei să experimentezi ceva, fără presiunea de la coadă… Super!

Despre autor /

3 comentarii

 • noname

  nu iti iei tot timpul din lume, ca mai sunt si altii care asteapta sa comande…

  • Joie Negru

   Initial, o sa-ti iei, ca sa te familiarizezi. Asta e! Principiul cozii…

   • noname

    o sa iti iei, da, injuraturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.