O canalizare înfiptă-n beton în Tomis Nord

În zona Tomis Nord din Constanța se poate observa o canalizare de-a dreptul înfiptă în ciment. Cum a ajuns așa? Hai să medităm!

Știți opera „Aruncătorul cu discul” din fața Sălii Sportului? Eu cred că protagonistul avea un capac de canalizare în mână și l-a aruncat și a aterizat prin Tomis Nord. Altfel, nu-mi explic apariția inedită.

O altă explicație o poate avea pasiunea primarului Făgădău pentru „aerul istoric” și ne implică într-o sesiune interactivă de Treasure Hunt arheologic, specific regiunii Tomitane moderne. Să afle și generațiile viitoare cum trăiau constănțenii de altă dată. Așa arăta un capac de canalizare datat din secolul XXI, achiziționat în secolul XX. Fascinant!

O explicație mult mai plauzibilă o poate avea faptul că în municipiul Constanța se asfaltează și se de-asfaltează și re-asfaltează doar pentru a întreține o activitate bănoasă plătită din banii contribuabilor, din care se ciupesc procentele majoritare a lucrărilor. Zic și eu. Acum „nu știu” care teorie se aplică aici, dar ideea e că o să tot vedem astfel de parodii de acțiuni într-o astfel de parodie de societate autohtonă.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.