Nume Prenume, mesaj pentru Klaus Iohannis!

Întocmai ca în poza asta de mai sus, le-aș frige o palmă și lui Iohannis și lui Arafat și lui Mîndruță și lui Digi24 și multora! Cum să fii atât de fals?

Repet, eu l-am votat pe Iohannis cândva, dar asta când era pericolul de Ponta în jur! Chiar nu realizez cum dracu lumea a uitat asta și cum zilele astea vedem la televizor moaca lui Ponta! Cum îl pupăm în cur pe Becali când e un…știți voi ce și cum… Sau Băse. Ascultăm acum de Băse, mă?? Chiar că aveam nevoie de o pandemie…

Tot văd la Tv, de la Iohannis, mesaje tâmpite și maxim de idioate despre starea de epidemie și mai văd azi încă unul care zice (pe Digi24): „Știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie. Noi ne uităm la voi cu speranță și încredere”. Ăsta e un mesaj de-a dreptul prost pentru Cadrele Medicale. Nu a schimbat nimeni mai nimic în sistemul medical și pentru cadrele medicale în toți anii ăștia, dar hai să aplaudăm de la balcon sau de la balconul Palatului Parlamentului pentru încurajarea muncii și a sacrificiului de-a dreptul a acestor persoane! Îmi pare vulgar!

Apoi vine și Lucian Mîndruță și se cacă pe șaua bicicletei lui în stilul său flower-power proaspăt adoptat de acum câțiva ani și zice el ceva. Aș fi ținut cu omul ăsta, dacă nu era atât de titirez în orice cauză aleasă. Zice el că aplaudăm lașitatea, că pleacă din sistem cadrele medicale acum, de teamă să nu moară în fața unui virus periculos, în condițiile în care Statul îi dezamăgește ca de obicei, lăsându-i fără „arme” în fața acestei situații. Mai zice TÂMPITUL că: „Da, e risc mortal pentru tot personalul din spitale. Dar cei mai mulți vor scăpa.”. Adică poți să mori, dar poate că nu. Imaginează-ți că spunea asta un politician! Sau oricare altă persoană de seamă! Nu ieșea un pic de scandal și un pic mai mult de fapt? De ce? Căci sună incredibil de șocant!!! Adică: Luptă tu, Medicule/Asistentule, căci e datoria ta și asta trebuie să faci! Ce înseamnă să te cumpere Instituțiile Statului…

Alți vinovați sunt apoi și cei din Mass Media, gen Digi24. Îi urmăresc absolut mereu doar pe ei, în general, dar observ că sunt niște paiațe și atât. N-am auzit de două săptămâni mai nicio întrebare retorică plauzibilă despre cazurile de infectare și morți. p.s. Doar o scăpare între doi jurnaliști în studio. Spun cei de Sus ceva și ei zic ok și asta e…! Nu întreabă de ce s-au luat măsuri dure și 6 ordonanțe militare pentru o nimica toată! Sub 2500 de cazuri azi și sub 100 de morți e o nimica toată în fața blocajului unei Economii întregi, a 111.000 de încetări de contracte (așa cum fals se descrie, căci știm că e mai mult) și a peste 4 ori mai mult de suspendări de contracte raportate. Unde e ancheta jurnalistică? Întrebările spinoase? Unde e atenția jurnalistului și logica banală în fața unor declarații?

Apoi, Medicii! Niște mizerabili și ăștia! Ce? Credeați că sunt eroi? Care eroi mă? Ăia care au tăcut mereu în fața problemelor ca să-și protejeze meseria? Mai țineți minte măcar un dram din situația Colectiv? Sau…era așa, de trend? Acolo se știe orice, în Sistem. Dacă oamenii ăștia aleg să ascundă asta, exact asta este: o alegere! Da, că vai, că rămân fără serviciu.. PARDON? Păi și eu să rămân fără VIAȚĂ că rămâi tu fără serviciu, mă? Zi, dracu când te obligă să semnezi o declarație de confidențialitate ca să nu zici câți morți sunt de fapt! Zi dracu când nu ai echipamente! Dă-ți dracu demisia și înfruntă asta! Medicii sunt foarte urâți de fapt de mulți oameni căci mulți oameni au avut de-a face cu ei în tot timpul ăsta. Vor fi luați la ochi și mai rău în perioada asta. Măcar acum e șansa lor să facă ce trebuie. Și ceasul ticăie în situația asta, căci după aia va fi doar judecată colectivă și sânge.

Așa că da, suntem într-un Iad pe care nici nu-l realizăm! Și dacă vă așteptați ca nu-știu-ce Autoritate să vină în ajutorul vostru… Mai așteptați!

Gata. M-am descărcat un pic, căci prea repetitive și stupide îmi par situațiile astea. Vom ieși în stradă în curând, să nu credeți că nu! Lumea n-o să mai reziste în casă mult și când vor ieși în stradă, va fi și asta ceva nemaivăzut! Președintele va urmări asta cu îngrijorare și naivii vor dona către cauze nobile… Succes!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.