Nume celebre la festivalul Neversea Constanța

Neversea este un festival ajuns la ediții anuale în orașul Constanța, căruia nu i-am dat inițial șanse de reușită din cauza condițiilor politice ale mediului local. Doritorii de distracție sunt însă cei ce l-au validat și ce i-au dat avântul necesar pentru a continua.

În acest an, Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4-7 Iulie. A ajuns la a 3-a ediție și se va desfășura pe plaja Modern din Constanța, împărțit în 7 scene diferite. Din Line-up fac parte în prezent nume în vogă precum G-Eazy, rapperul ce calcă pentru prima dată în România. Jessie J mai este de asemenea un nume important, prin experiența ei muzicală vastă și talent ce a recomandat-o pentru scaunul din juriul emisiunii britanice-fenomen The Voice.

Direct din top 20 cei mai buni DJ ai momentului apar pe scenă și Afrojack, Steve Aoki și Lost Frequencies. Mai exact, în anul 2018, Lost Frequencies se afla pe locul 17, Steve Aoki pe 11 și Afrojack pe 8, conform unui sondaj DJMag.com. Nu-s cele mai mari nume, dar surprize pot apărea pe parcurs. Pe alte scene vom dansa în ritm de drum and bass pe Wilkinson DJ set & MC Ad-Apt sau vom da din cap pe ritmurile Rudimental DJ, Tale of Us, Jamie Jones, Andy C și alții. De asemenea, vor fi prezenți și cei de la Chinese Man și dacă n-ați auzit încă sunetul lor, vă sfătuiesc să deschideți o pagină nouă și să intrați pe Youtube. E un line-up modest până acum, însă vor apărea mult mai mulți în lista asta.

Prețul? Momentan, te costă 499 de lei un abonament pentru toate cele 4 zile de distracție. Un 4 day pass VIP te costă 900 de lei. O să-ți permiți să mănânci doar pâine cu gem după festivalul ăsta… Să vedem cum va sta treaba cu pass-ul de o zi! Dacă stai la curent cu pagina oficială de Facebook, vei mai observa noi promoții sau concursuri. Aceste concursuri vor apărea din mai multe direcții, deci fiți pe fază!

Încă nu consider că Neversea este o afacere bine-pusă la punct. De la costul prea mare pentru ce se oferă, la website-ul lor ce e în continuare incomplet. Însă, n-avem vreo altă alternativă. Cu timpul poate se îmbunătățesc, însă ne aflăm totuși în fața unei ediții terțiare. Să vedem dacă merită surprizele lor! Vă țin la curent!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.