Nu ți se pare. Facebook e momentan dat peste cap puțin…!

foto via express.co.uk

Dacă ai făcut ca mine și ai încercat să postezi ceva incluzând o poză și aceasta nu a apărut, nu-ți da telefonul de pământ! E de la ei, nu de la tine!

Astăzi, 3 Iulie 2019, Facebook recunoaște că are câteva probleme cu fișierele media încărcate pe platforma sa. Aceste probleme apar la doar câțiva utilizatori din Nord-Est-ul SUA și alte câteva zone din Europa, inclusiv România (surse conexe: Reuters și USA Today).

Apropo, poza era asta:

Astfel de probleme au fost raportate astăzi de către utilizatori ai rețelelor Instagram și Whatsapp de asemenea. Mai exact, în jur de 14.000 de utilizatori Instagram, 7500 de utilizatori Facebook și 1600 utilizatori Whatsapp. Și cifra va crește…

Acest downtime (lipsă a funcționării) vine după un altul masiv din Martie anul curent, când utilizatori ai celor trei platforme sus-menționate au avut probleme cu aceste servicii, probleme ce s-au derulat pe o perioadă de 24 de ore.

Știrea este încă în lucru la nivel global, instituțiile Media așteptând varii răspunsuri și clarificări pe tema problemelor apărute astăzi!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.