Nu recomand: pizza Max si Everest

Am comandat de la Pizza Max o pizza, o salata si un meniu de copanele de pui crocante. Luam si suc dar…nu aveau. De parca nu puteau sa-mi ia de la magazin. In fine, pizza nu era cine stie ce. Salata…vai de ea. Toate legumele aruncate acolo iar branza feta de care ma bucuram ca o s-o mananc, era extrem de putina. Urat. Copanelele erau de fapt COPANE si hai sa zicem ca erau crocante. Oricum, nu recomand nimanui.

O pizzarie mai dezastru decat asta este Everest. Am comandat o pizza si un vin. Pizza e vai de steaua ei, numai quatro stagionne nu e. E plina de cascaval si e singura pizza care nu are un gust mai bun cu ketchup deasupra. Nu cred ca o sa fac toxinfectie alimentara (sau…mai stii) dar nici nu o sa ma simt bine dupa ce o termin. Cat despre vin, nu ei l-au facut, dar ei l-au incurcat. Am cerut unul si mi-a adus altul. Cine mi l-a adus? Un fost puscarias sau ceva, un ditamai gorila de om caruia nu cred ca ai putea sa nu-i lasi bacsis. Sa fi aparut noi metode de intimidat romanul? Se poate.

Pana acum am testat mai multe pizza si nu cred ca o s-o mai tin asa prea mult. Se zice ca e bine sa incerci noi produse, insa concluzia mea generala spune ca e mai bine sa ramai cu lucrurile pe care le stiai si in care ai incredere. Daca te tine stomacul si portofelul, da, e o idee buna sa testezi.

Repet, nu recomand pizza Max si feriti-va de pizza Everest din Constanta!

.:: comenzi la domiciliu in Constanta

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.