Noi sensuri unice prin Constanța: Ion Rațiu, N Iorga și Poporului!

Umblă vorba prin târgul mediatic că Marți, 6 Aprilie, trei străzi importante nu o să mai înghesuie ambele sensuri de mers și se vor limita la doar un sens unic. Așadar, Nicolae Iorga va deveni cu sens unic dinspre bld. Alexandru Lăpușneanu spre bld. Mamaia iar Ion Rațiu va deveni cu sens unic dinspre bld. Mamaia spre bld. Tomis și Poporului va deveni cu sens unic dinspre bld. Tomis spre str. Mihai Viteazu. Adică așa:

„Aplicarea acestor măsuri va asigura fluidizarea traficului rutier din zonele intens circulate și implicit, reducerea poluării. Se va evita blocarea circulației rutiere în intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 30 „Gheorghe Țițeica”. Traficul rutier va fi fluidizat la intersecția străzii Poporului cu bulevardul Tomis, prin interzicerea virajului la stânga. De asemenea, se va reduce ambuteiajul format la intersecția străzii Ion Rațiu cu bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân, prin crearea a 2 benzi cu sens unic pe fiecare arteră rutieră.

Prin instituirea regimului de sens unic, oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe toate cele 3 străzi, însă Primăria Constanța lucrează la un proiect care presupune crearea de noi spații de parcare pe străzile adiacente situate în zona delimitată de străzile Ion Rațiu, Soveja, Poporului, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia. Conform proiectului, se va putea parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată.: – sursa: Replica de Constanța

Păreri, impresii?

Despre autor /

3 comentarii

 • ionut

  Dezastru. Oameni fara viziune.
  Daca merg cu o perna pe str. Calugareni, careia i-au schimbat directia, dorm linistit pe mijlocul ei.
  In schimb pe igduca s-a dublat traficul.
  La fel de dublat va fi si pe iorga, m viteazu, lahovari

 • MArian Pana

  Astia care au facut acest studiu trebuie fugariti cu parul si primarul la fel..De cand au introcus sensurile unice, jumatate din oras este blocat…Strada Mircea, Ion Ratiu, Tomis deverseaza traficul pe strada Primaverii, asa ca de la intersectia ci Soveja se formeaza o coada de sute de metri…La fel pe Soveja de la Tomis si pana la Baba Novac, din cauza sensului uni pe Dionise cel Mic…Lasa-ti dracului, strazile cu dublu sens si ne descurcam noi, soferii, ca voi cea ce a-ti facut a fost sa bolcati orasul…mamavoastra de nemernic….ce vom face la vara bahhh idiotilor????

 • Marian Pana

  Si inca ceva, de ce ati dispuz parcarea in lungul strazii, in loc de cea in forma de spic, cu rezervarea de sptiu pietonal de 1 m…ati desfiinta astefel cam 30% din locuri de parcare…unde mama zmeilor parcam ?! orasul nu este al vostru, orasul suntem noi, cetatenii… Gasiti locuri de parcare nu dati aprobari de constructii aiurea, in functie de ” spaga” care se plateste….Vezi intersectia Frunzloe ci Portieti…a cfescut un bloc , cat toate zilele,intr-un cartier de case…. nu se mai tine cont de regimul de inaltime in aceste perimetre?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.