Noaptea ca hoții pe spațiul verde, în stilul PSD Constanța!

foto via Verde Urban

Pe pagina de Facebook Verde Urban a apărut o poză cu o ditamai foreza adusă în seara de 5 Martie 2019 în fața blocului S6 din zona Tomis Nord. Tot acolo vedem continuarea scandalului locatarilor cu cei ce-și plantează blocuri în fața lor, furându-le intimitatea și soarele!

Toate blocurile de pe linia bulevardului Lăpușneanu ce au niscaiva de spațiu verde în față, sunt condamnate să fie ascunse după alte blocuri noi, prin acțiuni de vânzare al unui teren public unor entități private de către mașinăria PSD. Sunt apolitic de fel, dar PSD este un partid corupt pe față și dacă ai un dram de integritate în tine, n-ai cum să nu te iriți maxim pe tema asta.

Noua bombă imobiliară ce măcelărește spațiul verde (sau una din ele) are loc în fața blocului S6 din Tomis Nord. Acolo, după cum spune și ziarul Cuget Liber, investitorul imobiliar Cambela Prod a pus mâna pe un teren restituit de către Primăria Constanța prin anul 2009. În anul 2017 , aceștia au obținut un certificat de urbanism pentru a construi un bloc ce ba a expirat ba multe. Tipic nouă adică.

S-au tăiat copaci, s-a chemat Poliția Locală, muncitorii au fugit, foreza a rămas. Panou de informare nu există, nervii sunt întinși la maxim. Fără o luptă uriașă, situația nu se va rezolva. Planul e unul de-a șoarecele și pisica, un soi de construiește repede și fugi și lasă-i pe locatari în fața faptului împlinit. Așa e peste tot prin oraș! Și eu m-am luptat cu asemenea fapte și e luptă cu morile de vânt!

Văzusem azi din maxi taxi această zona pe Nicolae Iorga. Bunătate de spațiu verde împrejmuit pentru o viitoare construcție. Google Maps m-a surprins cu aceeași împrejmuire tocmai din anul 2014!

Păi ce facem aici? Radem toți copacii din oraș și construim haotic și ieftin și incorect peste tot? Este retorică asta. Desigur că asta facem! E un mare haos și nu văd scăpare… Mâine, la ora 17:30, are loc un protest în fața blocului S6 împotriva acestor practici. Orașul curului…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.