Nici eu n-am ce să dezbat azi…

      No Comments on Nici eu n-am ce să dezbat azi…

cod portocaliu

…dar nici ca voi. De fapt, subiectul meu de azi va fi subiectul vostru pe care ați insistat. Presa asta locală chiar se plictisește azi. Aruncă povești de cod portocaliu în stânga și în dreapta, deși în orașul nostru este de fapt doar puțin frig și ceva vânt.

Dacă vine o apocalipsă peste noi mâine, nu o să ne dăm seama de asta din Presă, căci toate subiectele lor sunt apocaliptice.

p.s. Vântul de azi cred că a stricat puțin energia electrică furnizată de către Enel sau de către alții. Cică în zona Gării au rămas câțiva consumatori fără curent azi. La BIG, așteptam în spatele unui băiat să scoată banii de pe card de la un bancomat. A introdus suma, a scos cardul, dar când să primească banii…s-a tăiat curentul. Din câte am înțeles, banii ăia nu sunt pierduți și nici n-au ieșit singuri când a revenit curentul electric. El totuși a trebuit să sune la Informații la Banca respectivă și cred că a dat și CNP-ul, ca să nu apară probleme. Pe lângă Bancă, cei de la Luxten lucrau la un stâlp de iluminat. Poate de acolo a pornit totul. Cum plouă sau bate vântul mai tare, cum ne întoarcem în Evul Mediu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.