Ne-am beruit, m-am făcut cu două cărți…

Ieri ne-am întâlnit un pumn de bloggeri locali la o bere, în Phoenix Club. Nu ne mai văzusem unii dintre noi de ceva timp și cam era cazul de o revedere.

În total eram 8 persoane. Subsemnatul, Alex Busuioc, Adriana, Iamntz, ddumi, Adrian Siea, Emilian și Cristi Mirea. Ne-am luat ba bere ba suc ba pizza unii…am făcut și eu o mică cinste ca să ud apartamentul, de astea. Am mai vorbit despre una despre alta, am bârfit, am cârcotit, am analizat și discutat. Ca de obicei.

Eu m-am trezit cu niște cadouri spontane. Primul, o carte de la Iamntz.

Știe că mă tentează să învăț calumea baza programării și uite că mi-a dăruit respectiva carte. Chiar mă bucur și o s-o citesc în curând. Sau o să lucrez pe ea, căci trebuie să fac multe exerciții. Eu lucram prin HTML de prin anii ’90, de când eram un pici, dar nu m-am ținut de asta din păcate. Mulți nu știu că era cât p-aci să mă angajez la un partener IBM România, dar voiam să mă țin de facultate și nu m-am angajat la ei. E foarte greu singur să învăț acum atâtea limbaje noi, dar sper să-mi iasă. Mersi mult de cadou!

Hop țop, vine și Adrian Siea cu o carte-cadou! Foarte frumoasă, numai bună de ținut în bibliotecă și de scos de acolo când ai musafiri, interesați de istoria în imagini a Constanței și a multor altor locuri din Dobrogea.

Sunt aici niște rarități foto foarte frumoase. O să vă arăt dintre ele pe pagina de Facebook Constanța Link. O super carte, la care a lucrat însuși Adrian. Bravo! Mersi frumos încă o dată!

1 thought on “Ne-am beruit, m-am făcut cu două cărți…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.