My gift is my song…

M-am gândit de-a lungul timpului la anumite momente romantice din viața mea și nu am cum să nu le corelez cu anumite filme. Se întâmplă diferit lucrurile de genul, dar…se întâmplă atât de asemănător ca simț, transpus de directori și regizori într-un mod exagerat artistic sau…nu. Dar, în esență…ĂLA e momentul!

Am adorat de exemplu mereu scena din filmul Moulin Rouge din anul 2001 când Ewan îi cântă lui Nicole cât de drăgăstos e cântecul său. Pentru mine e așa de adorabil momentul ăsta încât uite că nu e șters de trecerea timpului! Apoi, eu asemăn multe filme cu părți ale realității și uite că și aici găsesc un corespondent. Îmi place maxim cum Nicole era în acest rol o pițipoancă înainte ca noi să inventăm termenul de pițipoancă. Era o fată ce miza pe puterea ei de atenție și pe sexualitatea ei chiar. Din timpuri „străvechi” asta era semi-adevărată ca practică generală și întradevăr aveai de luptat să intri la inima unei fete rebele și energice ce nu era curvă ci era pur și simplu minunată și puternică.

Când Ewan începe să cânte iar ea începe să îi dea atenție, oprindu-se din comportamentul ei extra-energic și intimidant, îmi pare atât de superb și îmi amintește atât de mult de momentele personale din trecut. Multe persoane își pun bariere iar multe persoane le lasă jos când apare cineva care pur și simplu este…deschis. Poate tâmp, stângaci, dar…deschis.

De acolo se poate naște o poveste de iubire, dintr-un așa moment! Va fi una purternică, una cu lacrimi și râsete, însă cel mai probabil nu va fi una de durată. Însă poveștiile astea de dragoste care chiar dacă nu sunt de durată, sunt superbe! Tristețea asta este superbă cumva. Momentele astea sunt unice…și ne definesc pe viitor. Eu sunt exact genul ăsta care ar urla că al meu cântec de atracție este modul meu de a iubi, chiar dacă dau greș în asta sau chiar dacă dă greș în asta persoana de lângă mine. Așa merge viața…

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.