Mosa mea și-a făcut tatuaj temporar cu henna

tatuaj henna mosa (1)

Poate vă întrebați de ce vă arăt bulănioarele Mosei mele pe blog. Pentru că a vrut ea musai să-și facă tatuaj temporar cu henna iar eu am vrut să documentez asta puțin, de aia!

În data de 13 August am auzit-o pe prietenă că stă la telefon cu cineva și că plănuiește o întâlnire spontană.

— Cu cine ai vorbit? Care-i faza? zic eu curios.

— Cu o fată. Vreau să-mi facă un tatuaj.

Am rămas blocat. Bine că mi-a zis și mie… Mă bâlbâiam pe acolo până când mi-a zis că se referă la unul temporar. Fata cu care trebuia să se întâlnească face asta de obicei în București, acolo unde locuiește în prezent. Avea o fereastră în acea zi, înainte să plece din Constanța, așa că s-a înțeles cu Mosa să vină la noi acasă. Ce curaj pe ea. Bine că suntem noi decenți și non-psihopați.

A venit “fata cu tatuajul” (Beatrice Nicolaie). Am dat s-o servim cu un suc, o bere…ceva, dar a dorit doar apă. Am stat puțin cu ea de vorbă și am ales într-un timp scurt un model. Chiar nu știam ce o să iasă și sincer să fiu, credeam că o să fie un Fail. Am ales până la urmă un tatuaj pe care îl avea și artista amatoare pe coapsă, model la care am mai adăugat noi niște modificări. A stat ceva timp să-l facă, dar prindea formă din ce în ce mai mult iar eu de asemenea din ce în ce mai mult mă entuziasmam de această plăcere simplă a prietenei. Hai să vedem ce s-a întâmplat și mai ales, ce a ieșit.

Deci pe sexy-piciorușele Mosei, a apărut un model foarte simpatic cu henna. În poze se vede una, dar în realitate e alta. Tatuajul este inițial în relief și arată foarte exotic cumva. Este un proces deloc dureros, aplicarea se face cu o pastă din Henna – un arbușt tropical spinos din familia litraceelor. V-am lămurit, nu? Tatuajul rămâne vizibil vreo două luni parcă sau mai puțin în funcție de alte condiții. Nu rămâne negru pentru prea mult timp. Destul de repede se transformă într-un Orange mai șters, care arată parcă și mai interesant. După 5 zile, acest tatuaj arăta așa:

tatuaj henna mosa (6)

E foarte frumușel. Cât despre preț, e foarte ieftin. În funcție de complexitatea lucrării, te poate costa 10, 30-50 de lei…șamd.

Ceea ce nu știu mulți e că Henna e considerată o substanță periculoasă pentru unii oameni. Poate duce la alergii. Deci dacă vezi vreun semn de iritare în primele zile, te duci la doctor și îi explici ce ai făcut. Mosa o duce bine cu sistemul imunitar aparent, deci e mulțumită în continuare.

Persoana care a făcut tatuajul poate fi contactată pe Facebook, pe pagina facebook.com/tatuajcuhenna

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.