Morna face un cover Wow după Eminem!

Îmi place la nebunie când un artist face ceva cumva și într-un așa fel încât e Incredibil pentru un gust anume, respectiv al meu. Îmi place aproape la fel sau și mai mult în funcție de chef, atunci când cineva imită asta.

Eu am o categorie pe Youtube-ul meu și se numește „Superb”. Pun acolo lucruri ce mă mișcă, lucruri ce par atât de autentice încât n-ai putea să le inventezi așa cu una cu două… Lucruri naturale. Mai jos vedem un video cu Morna, o fată ce se pricepe la Rap și ce se pricepe la imitat Zeul Rap-ului care oare cine poate să fie? Eminem, da.

Ea zice în titlul videoclipului că O fată face rap pe Eminem…șamd, ca să sune bine pe Youtube. Mai bine zicea direct că Morna – așa cum o cheamă sau cum își spune ea – căci e un nume de notat la o asemenea prestație!

Piesa se numește Godzilla și este de pe ultimul album a lui Eminem. Eu am auzit-o ieri pe Radio Impuls parcă și am prins-o fix pe la minutul 2:45 și acolo prinde un contur belea și când am auzit-o am zis că pare a fi Eminem și nu prea, dar e viteza lui și nu stilul audio anume al lui și da….e Eminem. EMINEM! WTF?? Și am căutat piesa pe Youtube și am găsit-o.

Doar eu am fantezii cu Eminem cântând piesa asta la Oscars 2020 în loc de Lose Yourself? Pe bune. Am avut fantezii cu scena asta… Am I the only one? În fine? Îmi place când fanii prind și ei o strălucire de Zeu în imitare:

.:: Piesa lui Eminem: aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.