Moment istoric în Constanța: Primar nou care…nu e din PSD!

Am scăpat de Făgăbou, de Fătălău, de Băbălău…! De ieri, 29 Octombrie 2020, cei de la PNL și USR au preluat majoritatea puterii și promit mari schimbări!

De nu se întâmplă asta, ține de noi cetățenii (cam apatici de fel, obosiți de PSD) să-i controlăm și să-i punem să-și respecte cuvântul. Sunt aleșii noștri și cu puțină voință și inteligență, putem mișca și noi – cetățenii – diverse lucruri din orașul propriu.

Tare mi-a plăcut că cică a venit Orban și a zis în sala de ședințe că PSD e problema șamd și uite că în sala comunistă în care erai cenzurat pentru astfel de vorbe, nimeni n-a mai comentat ceva! Tare faza asta!

Eu n-am votat Chițac. Eu am vrut USR la cârmă, dar având în vedere că în consiliul local sunt mulți PNL-iști dar și mulți USR-iști, poate se vor ține în frâu unii pe ceilalți. Eu aș spera la o colaborare frumoasă, dar politica nu se pupă cu idealismul. Apropo, cine e Viceprimar? Mi-ar plăcea un Viceprimar activ. Cum a fost Făgădău pentru Mazăre, doar că de partea bună de data asta! Chițac promite că se va ocupa de gunoaiele din Constanța, de spațiile verzi și alte câteva lucruri urgente. Să vedem… Vorba lui, de abia de acum începe greul. Imaginează-ți ca și cum ai prelua un apartament al bunicii și totul e vechi acolo, țevi ruginite, gândaci, perdele rupte, podeaua scârțâie… Ceva de genul, doar că nu raportat la suprafața de 50 mp ci la suprafața Constanței de 124,9 km pătrați.

Mulți se tem că se vor schimba cei din PSD cu cei din PNL și că vor fura și ei, dar cu alte firme și alte interese. Acuma na…mi se pare normal să se schimbe cei din PSD cu cei din PNL și USR dacă cei din PSD nu și-au făcut treaba, ba chiar dacă au furat! Eu aș băga bani în avocați care să cerceteze lucrurile astea și să le luăm vilele și banii din Panama și să-i băgăm la loc în bugetul local. Și neapărat arestat Făgădău și ai lui! În fine. De acum încolo să ne uităm atent la știri că acolo o să observăm schimbarea pas cu pas. Să vedem cum stau cu transparența! Succes lor și succes nouă mai ales!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.