Mobilă foarte ieftină din…Bulgaria!

Când spunem Ofertă, spunem Bulgaria! Nu eu zic asta ci pur și simplu starea de fapt a lucrurilor. Uite că și la mobilă poți găsi niște oferte minunate, nu doar în Turism!

De curând, ne-am cumpărat o mobilă, căci aveam nevoie de spațiu pentru haine. Această mobilă ține loc de dressing, ea fiind mai degrabă un dulap. Costă vreo 2200 de lei la această oră, dar noi am luat-o cu sub 1400 de lei, cât a ținut oferta. Pentru ceva de acest gen, de 268 cm lungime și 206 cm înălțime…e o treabă! Am apelat la serviciile Videnov, un magazin mare de mobilă din Bulgaria ce livrează și în România. Le fac puțină reclamă doar ca să știți voi că-s pe bune și că livrează produsul, nu de alta.

Din start vă zic că unii s-ar putea să nu fie mulțumiți de calitatea sau aspectul lucrului comandat. Asta cred că ține mai degrabă de factorul on-line, căci e alta să vezi produsul cu ochii tăi. În acest caz, așteptarea a fost de 30 de zile pentru acest produs. Nu știu dacă la toate produsele se întâmplă asta și nu cred, dar să vă documentați înainte! Vă sună cineva și vorbește foarte ok în limba română, asigurându-se că ați făcut comanda care trebuie, cu detaliile care trebuie.

Alte produse sunt fără anumite accesorii sau obiecte. Gen, pat fără saltea sau pat fără somieră, dar la un preț foarte foarte bun, redus chiar și de la acel preț dacă îți faci online card Videnov, care nu e greu deloc și nu te costă nimic. Deci, mare atenție ce comandați și cum!

În ziua primirii coletului, șoferul bulgar (ce vorbește bine românește), s-a rătăcit un pic, căci eu stând într-o zonă mai nouă și GPS-urile neștiind de străziile astea…eh…nebunie. A venit însă, mi-a predat coletul și aia a fost. Singura mea problemă cu ei asta a fost și n-a fost una majoră. Puteam să optez pentru serviciul de montaj – lucru ce m-ar fi scutit de o zi și jumate de muncă -, dar uite că am luat-o ușor ușor cu schema primită.

Produsele și piesele sunt foarte asemănătoare cu ceea ce am mai montat de la Casa Rusu. Față de Casa Rusu, Videnov chiar s-a asigurat să-mi dea găuri și găurele pentru orice șurub sau balama și asta m-a ajutat maxim. Am pățit la alții să n-am semne pe anumite placaje și îți poate strâmba un sertar sau o ușă această lipsă…

Ce să zic. Am avut noroc de data asta. Cu mare curiozitate aș mai comanda ceva de aici, doar să și văd ce! Dacă vă comandați și voi ceva, să-mi dați de veste, să-mi spuneți cum a fost!

 

Videnov website | Videnov facebook

[Later Edit] La vreo 8 luni după ce v-am arătat eu mobila asta, apare un comentariu care îmi zice o chestie simplă: vezi că ai inversat ușile. La oboseala mea, așa am zis că se nimeresc și că așa e stilul. Și mai sunt și maxim de atent la detalii de fel.

Gata Boss, am rezolvat! Să trăiești!

Despre autor /

16 comentarii

 • Alexandru

  Am luat canapéa, doua rafturi dulap cu oglinda ptr baie module ptr bucatarie si sunt f multumita , lucrat frumos

 • Anonim

  Si eu am.luat un coltar extensibil, foarte multumita, voi mai comanda de la ei!

  • Vio

   Am cumparat si eu de la Videnov, mobila ptr 3 dormitoare si living. Foarte frumoase …toate..
   Intentionez sa comand si ptr a.mi mobila doua camere in provincie..pacat ca nu livreaza si acolo asa ca trebuie sa taxez sa.mi duca mobila …

   • Anonim

    Buna ziua. Puteți să-mi spuneti și mie cum ați comandat ca de câteva zile ma chinui sa comand un coltar de la ei și nu pot plasa comanda. Am încercat sa sun de câteva ori nu raspunde nimeni. Am încercat prin email , nici un răspuns

   • Joie Negru

    Am comandat de pe site si m-au sunat. Ba chiar daca ii sunam eu imi raspundeau repede. Nu stiu acum care e situatia.

 • Maria

  Am cumparat dormitorul Vitoria de la Videnov,sunt total dezamagita, componente fragile,patul are un sistem de montaj ca a ti este frica sa nu se rupa. Nu recomand.

 • Maria

  Revin cu alt comentariu, nu stiu cat sunt de reali ceilalti care au laudat mobila de la Videnov,dar va spun sincer,sub orice critica,oglinda sta sa cada din rama in care a fost Montana,sisteme de prindere de tot rahatul.Sa i ea dracu de excroci cu mobila lor.

  • Joie Negru

   Oamenii cred ca sunt pe bune. Fiecare cu norocul sau. Si eu am luat un pat de la ei ce m-a iritat la montaj, dar in mare parte e ok. Acuma daca luam cel mai ieftin pat, cred ca cea mai ieftina calitate primeam. Nu stiu ce sa zic… Vezi ca poti returna produsele cica.

 • Maria

  Le am montat, la pat am pus niste bucatele de fier in forma de L ca sa fiu sigura ca nu se rupe.Sertarele de la noptiere si comoda au peretii f mici ,cu toate ca spatiu ar fi fost.Ca aspect e frumoasa,dar foarte subtire materialul din care a fost facuta. Probail astia care fac acum mobila,o fac de unica folosinta.

 • Maria

  Referitor la ieftin ,acest dormitor de care va povestesc,nu este ieftin.

 • Natalia

  Buna ziua

  Am comandat de la ei un dormitor si astept sa ajunga sper sa nu fiu nemultumita ,va scriu cand il primesc.

  • Viorel

   Cum arată mobila de la ei,ce grosime are la pal,ce accesorii au.Vreau sa comanda si eu un dulap de la ei si nu știu cum sint raportat la calitate pret.

 • Maria

  Componente fragile,palul subțire, sertarele mici raportat la spațiul lăsat pt ele.Nu recomand.

 • Anonim

  Boss ai inversat usile se deasupra sertarelor s/d si d/s!

  • Joie Negru

   Boss, nici nu m-am gandit la asta :)) Da chiar ma… La cat de obosit eram, mi s-a parut perfect normal. Ce bizar.

   p.s. Gata, Boss!

   mobila pe dos

 • Beky

  In ce judete livreaza in Romania? Vreau sa comand in Arad si nu ma lasa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.