Minor în puța goală într-un câmp din zona Campus

Sesizam acum 5 zile Poliției Locale Constanța și Primăriei Locale Constanța că există o cocioabă într-un câmp din zona Campus. Astăzi am aflat că “locuiește” acolo și un minor. Umbla prin puța goală prin bălării și se juca cu o mătură. Și e foarte frig afară acum totuși…

Din acest motiv e bine să sesizăm lucruri ciudate în societatea asta, căci nu știi ce altceva găsești acolo. De asemenea, din acest motiv Poliția Constanța și Primăria Constanța trebuie să-și miște fundul imediat la locație când primesc o sesizare. Scuza lor că n-au oameni, mașini sau benzină, pune în pericol traiul multora, inclusiv a unor nevinovați de minori ce n-ar trebui să sufere pentru greșelile părinților lor.

“casa” lor

Am sesizat adineauri și Protecția Copilului Constanța și sper doar că aceștia se vor mișca cumva.

Caut să-i înțeleg și pe părinți, că o duc greu, că n-au un acoperiș, dar mi-e greu să fac asta când știu că aceștia dau cu stângul în dreptul în viață. Nici n-aș înțelege viața lor, știu, dar să trăiești așa nu e normal! Mă îndoiesc că un centru de copii nu-l primea pe ăsta mic. Poate sesizarea mea îi va ajuta pe toți, poate se găsește o soluție pentru ei și chiar vreau asta! Hai să fim și noi mai activi cu percepția noastră și să sesizăm ceva undeva când vedem orice peisaj trist sau greșit!

[Later Edit] 04-10-2017

Fix când eram pregătit să continui cu sesizarea mea pe alte căi ierarhice, m-am uitat pe geam și am văzut că în sfârșit a sosit un echipaj de Poliție la fața locului. Mă bucur că încă îi văd la fața locului, căci n-au venit să stea un minut și să plece. Sper să iasă totul bine.

Fb Comments

1 thought on “Minor în puța goală într-un câmp din zona Campus

  1. Pingback: Nomazii din zona Campus își mută cocioaba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.