Mi-am cumpărat lustră de la IKEA… În bucăți, desigur!

Acum nu de mult am ajuns prin IKEA în București și m-am uitat în stânga și în dreapta la multe lucruri, așa cum faci într-un IKEA. Mi-a sărit în ochi un model de lustră foarte interesant, mai SF așa!

Uite că acum 5 zile l-am și comandat și chiar nu știu de ce nu m-am așteptat ca inclusiv un corp de iluminat să vină în bucăți de la IKEA. Apropo, dacă îmi venea spart, oare mă prindeam? Sau încercam eu să-l montez acolo…

N-a fost însă deloc greu să montez…lustra. Am mai montat eu lustre, dar niciodată n-am mai MONTAT lustre! Adică e ca și cum zic că am mai făcut patul, dar niciodată n-am mai FĂCUT patul. Faza e că de curând am montat și pat și comodă (tot de la IKEA) și șifonier… Așa că o banală lustră n-avea cum să-mi facă probleme.

Mi-am aruncat un ochi pe schiță, dar era totul atât de logic încât nici n-am avut nevoie de prea multă dexteritate aplicată. Mi-a luat încă ceva timp să improvizez un sistem de a o agăța de tavan, căci ea voia un cârlig metalic. Am făcut ca mine și stă bine și solid acum. Rezultatul?

Este ceva simpatic rău și de-a dreptul cool. Schimbă mult holul, căci aici am decis s-o montez. Dacă îi bagi și bec colorat, să știi că arată și mai wow!

Voi ce porcărioare simpatice v-ați cumpărat pe timp de izolare la domiciliu?

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.