Merită să te duci la noul World Class din Constanța?

inaugurare-world-class-constanta-1

M-au prins săracii în toane nu tocmai bune, așa că o să fiu critic pe această temă. O să și apreciez de asemenea orice am găsit de apreciat, așa…la o mică aruncătură de privire prin zonă, în ziua de ieri.

Ieri a avut loc Inaugurarea oficială a noii săli de Fitness din Constanța, pe nume World Class. O găsești în noua aripă City Park Mall, la etaj. Este al 11-lea club deschis în afara Capitalei și dispune de o suprafață de 1700 mp. Are un studio de aerobic, are și o sală de cycling cu 30 de biciclete, zona de functional training și alte lucruri. Alte lucruri precum…o piscină!

Spuneam eu ceva de SPA de asemenea, dar cred că v-am mințit sau pur și simplu poate va mai dura până când va fi implementată și această treabă aici, căci în alte zone o au.

inaugurare-world-class-constanta-2

inaugurare-world-class-constanta-3

inaugurare-world-class-constanta-4

Așadar, păreri! Hai să începem cu părțile bune. Mă bucur că avem o nouă sală de Fitness în oraș. Sunt multe de fapt, dar câteva sunt mai dotate ca altele. Mă bucur că sala asta are și piscină, chiar dacă nu-i prea mare. E ceva util. Vestiarele lor sunt ok, au loc acolo o geacă și un ghiozdan și alte treburi. E cu cheie vestiarul însă și va trebui să ai grijă de ea. Gata, destul de bine, hai să începem și cu partea mai puțin bună.

Spațiul nu-i tocmai generos. O fi vorba aici și de forma sălii, mai dreptunghiulară, mai „pe lung”, dar când se va aglomera, sunt curios cum va fi totul. Prețurile sunt mari. Din ce informații am primit, văd că există doar abonamentele următoare:

Bronze 3 luni Full-Time:   220 Euro
Bronze 6 luni Full-Time:   384 Euro
Bronze 12 luni Full-Time: 549 Euro
Bronze 12 luni Daytime:   412 Euro

Plată lunară am auzit că se face doar pentru abonamentele Corporate. De asemenea, „priveliștea” în unele zone e cam indiscretă.

inaugurare-world-class-constanta-14

inaugurare-world-class-constanta-15

Bine că înoți în „chiloți” în văzul lumii sau bine că alergi pe banda de alergare fix lângă o zonă intens circulată… Păi dacă mă trezesc cu varii grupuri de puștani în fața geamului, ce arată spre mine cu degetul, nu prea îmi mai vine să fac Cardio. De asemenea, sala de cycling e un pic mai…claustrofobă.

Au și o terasă ce va fi deschisă pe timp de Vară. Merge o țigară acolo după un Cardio, nu? Hai…nu mă huiduiți! Programul de funcționare al sălii este: de Luni până Vineri, între orele 6:00 – 23:00 și Sâmbătă – Duminică, între orele 08:00 – 22:00. Programul Daytime are intervalul orar 6:00 – 16:00.

Totuși, mă gâdilă un instinct că World Class în Constanța va avea ceva aparte. Dimensiunea sălii poate este doar un test pentru constănțeni (o mostră/experiment), iar prețul se poate justifica prin varietatea de programe de fitness. Cam asta îmi place de asemenea. PR-ul lor și varietatea de Tehnică. Hai să vedem cum arată planul momentan:

programe-fitness-world-class-constanta

La Piscină ai de asemenea alte prețuri pentru ședințe individuale, precum la alte programe de Training personal. Poți alege varii antrenamente: Aerobic, Pilates, Yoga, Cycling, CSWORX, BodyPump, HIIT, chiar și Body Combat – unde, pe ritm de muzică, vei combina mișcăriile de Box cu cele de Karate, Taekwondo, Kickboxing, Muay Thai și Jiu Jitsu Brazilian. Multe multe chestiuni…

Am primit și eu un Voucher cadou de o săptămână la această sală. Ce-ar fi să profit de el? Doar așa pot veni cu o recenzie mult mai bună. Sper să văd de bine orice lucru întâmplat acolo. Până una alta, aruncați-vă un ochi și pe pagina oficială de Facebook a celor de la World Class.

p.s. Alte impresii de la Bloggeri locali pe: MergLaMare, Urban Maria, Urban Constanța.

Despre autor /

Un comentariu

  • Putin cam realist, nu critic! Sala de cycling e mica, mica. Nici nu incerc sa imi imaginez cum vor respira cei de acolo. Sa ne povestesti dupa saptamana cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.