McDonald’s Constanța trebuie să se implice!

Constanța nu este singurul loc demn de descrierea de oraș al mârlăniei, însă probabil este în top! Vouă vă place imaginea din preajma lacului Tăbăcărie, de pe lângă Gravity Park și Biserica Sf. Mina?

Citeam de curând știrea asta și îmi ziceam că mă oftic tare rău că nu mai am timp ca să am energie ca să fac anchete de acest gen… Voiam și eu să fac de ceva timp niște poze în zonă și să corelez mizeria asta cu un brand atotprezent în deșeurile aruncate pe jos: McDonald’s!

Nesimțiții ăștia de puștani sau cocalari adulți, aruncă peste tot gunoiul ce este în mod surprinzător compus din ambalaje aparținând brand-ului sus-numit. Este desigur vina respectivilor consumatori că există mizeria asta, apoi este vina Primăriei că nu soluționează nimic bun niciodată în nicio situație și nu în ultimul rând, este vina McD, căci nu vede pățania și nici marele prejudiciu de imagine adus lor în mod indirect. Mâine poimâine va apărea o campanie cu titlul „Fii și tu cocalar și consumă McDonald’s!”. În fine, poate un titlu mai amuzant și mai isteț făcut, dar se poate întâmpla…

Problema e că deșeurile apar în mod predominant de acolo și nu dă bine să taci, tu ca brand, sau să nu observi. Mizeria asta se transformă în plângere și plângerea în reclamă negativă. Eu țin cu McD și vreau să-i văd bine, dar mi-ar plăcea să văd o reacție din partea lor. Unde mai pui că e ocazia perfectă de lovitură pozitivă de imagine, să te implici într-o acțiune anume sau într-o atenționare publică pe tema asta, în mod local în mod primar și nu numai mai departe. Ține și de sprijinul (real) al Primăriei, dar trebuie să faci ceva chiar și în ciuda acestor neajunsuri politice. Inițiativă să fie, că suport social sigur apare!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.