Mâncare de toate felurile la Festival du Bonheur Mamaia, Constanța

În ciuda faptului că a ajuns la a 5-a ediție, Festival du Bonheur este o necunoscută pentru mine. Sau…era, până acum câteva momente când am aflat care este faza cu acesta. În esență este un Food Truck Festival cu preparate naționale și internaționale.

Festival du Bonheur are loc în acest an în perioada 18 – 21 Iunie 2021 în zona Complex Enigma – Mamaia Nord, Constanța și va aduna la fața locului câteva zeci de participanți care vor căuta să impresioneze cu mâncărurile pe care le știm și cu cele pe care nici nu le-am visat măcar. Se începe cu burger și cu paste, cu un smoothie și o înghețată, dar se trece apoi la lucruri complexe și creative pe care le vom afla și gusta în curând. Sunt așteptați la „degustare” atât amatori în gastronomie cât și specialiști iar dacă ești doar pofticios, te vei regăsi în locul perfect!

În anul 2019 erau trecuți în line-up-ul de preparatori participanți precum Baz Burgers, Bubble Waffle, Camionetta, Drunken Squid, Fane Curcanu’, La Nu Știu Cine, Lazy Duck, Nea Costache, The Pastry Truck, Via Gofreria și mulți alții. Să vedem în acest an câți se adună, căci turiști vor fi categoric…

p.s. Vezi detalii și pe revista Elle, aici.

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.