Managementul Destinațiilor Online și Offline la Constanța

managementul-destinatiilor-online-si-offline

Mâine, va ajunge la Constanța proiectul Managementul Destinațiilor Online și Offline, o conferință a celor de la ANT și Google România desfășurată pe opt teritorii din țară.

Este un eveniment menit să dezbată varii situații din domeniul Turistic, precum bunele practici și instrumente de promovare, management-ul integrat al destinațiilor turistice, instrumente de Marketing Online sau profilul călătorului Digital.

Ședința va avea loc în sala Remus Opreanu a celor de la CJC (din clădirea Primăriei), începând cu ora 10:30. Înscrierile se fac aici. Pot participa reprezentanții mass-media, agenți economici din domeniu, membri ai Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, ai asociațiilor patronale și federațiilor de profil și ai organizațiilor non-guvernamentale cu activitate în domeniul turismului, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, a instituțiilor culturale și ai mediului academic.

Acest eveniment-pilot se desfășoară în orașele: București, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Brăila, Brașov și Suceava.

Despre autor /

2 comentarii

  • În mod sigur vei fi acolo!

    • Joie Negru

      Nu stiu. Nu mi-a confirmat nimeni nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.