Mamaia Street Food Festival – August 2017

De mâine are loc din nou evenimentul Street Food, dar de data asta în stațiunea Mamaia. Pe mine nu m-a încântat prea tare acest tur, văzând prețurile uriașe la produsele vândute. Dar, hai să dau mai departe un comunicat de Presă pe această temă:

ENGIE te asteapta cu rețete reinventate și premii surpriză la Street Food Festival în Mamaia!

ENGIE ți-l aduce pe Chef Nicolai cu rețete reinventate și surprize nenumărate în Mamaia la Piațeta Perla.

Bunătăți românești sau deserturi răcoritoare reinventate în stilul deja consacrat de Chef Nicolai și zeci de premii fără pereche – toate te așteaptă la ENGIEnergy Lounge între 1-10 august 2017 în Zona Perla din Mamaia.

Iar dacă vrei să fii alături de Chef Nicolai, să-i afli secretele și să-i prinzi ponturile, îl găsești pe 4 și 5 august, începând cu ora 18.00, pregătit cu ustensile și ingrediente delicioase pentru o sesiune extraordinară de gătit.

Surprizele cu premii și sărbătoarea culinară nu se opresc aici. Te vei delecta cu o selecție rar întâlnită de sandwiches, tacos, burritos, paste, burgeri, hot-dogs, grills, barbeques și înghețată dar și băuturi speciale precum prosecco, bere artizanală, vinuri alese sau sucuri și siropuri pregătite special pentru festival. Intrarea e gratuită iar distracțiile și concertele se vor ține lanț, așa că vino cu toți prietenii și familia pentru că Street Food Festival se savurează alături de cei dragi.

Hai alături de ENGIE la ENGIEnergy Lounge în cadrul Street Food Festival în Mamaia, doar între 1-10 august 2017.

Ne vedem acolo!

Program eveniment: 1 – 10 august, orele 12:00 – 24:00

Facebook: ENGIE

Fb Comments

1 thought on “Mamaia Street Food Festival – August 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.