Mâine ai ocazia să-i cunoști pe voluntarii activi de la JCI Constanța

Mâine, are loc un eveniment de Meet & Greet, o ocazie de a cunoaște voluntarii JCI Constanța. Evenimentul are loc începând cu ora 18:00, în sala Prestige a hotelului Ibis Constanța.

Hai să vă redau direct informațiile oficiale ale evenimentului:

“JCI Constanța face parte din Junior Chamber Internațional (JCI) și, la nivel mondial, aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi, dornici să aducă schimbări pozitive în societate! Înființată încă din anul 2002, această organizație oferă un cadru propice în care tinerii, din diverse domenii de activitate, vin să-și consolideze experiența și să se dezvolte într-un cadru prietenos.

Vrei să fii un cetățean activ și să dăruiești mai mult pentru comunitatea ta? Vrei să te perfecționezi și să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional?

Vino marți, 13.03.2018, începând cu orele 18:00, la hotel Ibis Constanța (sala Prestige) la evenimentul Meet JCI. Acolo vei avea ocazia să cunoști echipa JCI Constanța, să afli mai multe detalii despre proiectele pe care membrii le derulează și despre comunitatea de voluntari din care și tu poți face parte.

Dacă ești pregătit să faci parte din echipă, înseamnă că:
• Ai vârsta cuprinsă între 18-40 de ani;
• Ești pozitiv și dornic să îți faci prieteni care să aibă interese comune;
• Vrei să aduci schimbări pozitive în comunitatea în care trăiești;
• Vrei să respecți misiunea și valorile organizației;
• Demonstrezi disponibilitate, altruism și responsabilitate;
• Cauți în permanenţă noi experiențe de dezvoltare, comunicare și colaborare prin networking;

Invitații acestei ediții vor fi: Cristian Chiţu, membru JCI București și fondatorul businessului “Patiseria Tineretului”, Lect.univ.dr. Alexandru Bobe, Prodecan al Universității “Ovidius” Constanța, Oana Radu, Președinte JCI România 2017, Daniel Roth, membru JCI București și fondatorul „Gamma Digital Printing”, Cristi Tudorescu, Vicepreședinte Dezvoltare Sud JCI 2018. Aceștia au plăcerea de a împărtăși din experiența lor profesională și de voluntariat cu tinerii din public. ”

Eu i-am cunoscut mai bine când am ieșit cu aceștia la o aventură 4×4. A fost foarte fun! Am rămas cu ochii pe ei și sunt curios ce o să mai aducă nou pe viitor.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.