Magazinul Brick își extinde afacerea în țară!

foto via ziuact.ro

Brand-ul local Brick, aparținând de Five-Holding S.A., se extinde din ce în ce mai tare prin mai multe orașe din România. Mâine, 18 Mai, va avea loc deschiderea unui nou magazin Brick în Giurgiu.

Dacă în data de 23 Iunie 2017 cei de la Brick deschideau Magazinul din Mangalia, uite că mâine va avea loc o nouă deschidere, de data asta în Giurgiu, la adresa bld. Mihai Viteazu nr. 5. Invitat special la această deschidere va fi artistul Ionuț Galani. Primii 3000 de vizitatori vor primii gratuit câte o…tigaie. Umblă vorba în târg că un al patrulea magazin Brick va fi deschis în Slobozia.

Brick este un magazin de construcții, amenajări interioare și electrocasnice, înființat prin Five-Holding S.A. în anul 1998 de către defunctul Gheorghe Oancea, fost mentor al fostului primar constănțean Radu Mazăre. În prezent, la cârma afacerii se află pe post de membri ai consiliului de administrație Valentin Ciuceanu și Oana Olivia Nechita. O altă investiție marca Five-Holding S.A. ce se află în derulare este construirea unui ansamblu de blocuri + spații comerciale pe strada Eliberării din Constanța.

De câteva luni, magazinul Brick Constanța se află într-o permanentă re-amenajare ce înseamnă mutarea raioanelor dintr-un spațiu în altul și reabilitarea spațiilor existente. Acest lucru se face cu porțiile deschise pentru clienți, spre nemulțumirea sau deruta multora dintre ei. Printre angajați se resimte un volum mare de muncă în acest sens, însă aceștia se conformează deciziilor celor de mai sus, întrebându-se ce viitor va avea această afacere prin separarea logisticii pe atâtea proiecte. Dacă va da greș conducerea sau dacă va excela, rămâne de văzut în viitorul apropiat. Vânzările continuă, angajările la fel, nu ne rămâne de urmărit decât performanța și calitatea serviciilor oferite pe viitor!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.